خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطر سقوط بیخ گوش نتانیاهو

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 19:41
دولت،نتانياهو،سقوط،تلگرامي،كنست،تعطيلات

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین مطلبی با عنوان خطر سقوط بیخ گوش نتانیاهو به نقل از کانال تلگرامی عبری لایو منتشر کرد:
مهلت تعیین شده توسط ارتدوکس‌های افراطی برای نتانیاهو جهت تصویب قانونی مبنی بر معافیت آنها از خدمت سربازی دیشب به پایان رسید.
آنها تهدید کرده بودند در صورت عدم تصویب این قانون، وزرای حریدی از دولت استعفا خواهند داد و دولت سقوط خواهد کرد و انتخابات برگزار خواهد شد.
به نظر می‌رسد وظیفه نتانیاهو اکنون این است که با پیشنهاد پیشرفت در مذاکرات داخلی تا پایان ژوئیه آینده، تاریخ تعطیلات تابستانی کنست، آنها را منتظر نگه دارد.
در این صورت، دولت او تا زمستان سقوط نخواهد کرد (در طول تعطیلات کنست نمی‌توان یک دولت را سرنگون کرد).
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.