خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرکز مناطق ۲۲ گانه تهران بر اجرای مراسم ارتحال امام خمینی (ره) و عید غدیر با تکیه بر مشارکت مردمی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 17:40
هفتمین جلسه شورای شهرداران تهران با تمرکز مناطق ۲۲ گانه بر اجرای هرچه با شکوه‌تر مراسم ارتحال امام خمینی (ره) و عید غدیر با تکیه بر مشارکت مردمی برگزار شد.
مردمي،شهري،مديريت،فرهنگي،معاون،مناطق،شهرداري،فروزنده،مراسم،ا ...

باشگاه خبرنگاران جوان - هفتمین جلسه شورای شهرداران با حضور لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق، حمید رضا صارمی معاون شهرسازی و معماری، محمد امین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، شهرداران مناطق ۲۲ گانه برگزار شد.
لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امورمناطق شهرداری تهران ضمن گرامیداشت روز شهادت امام باقر (ع) و ایام ارتحال بنیان گذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) بر ضرورت ترویج و ادامه راه و تفکر امام راحل و رهبری در مدیریت شهری تآکید کرد و در ادامه با اشاره به اهمیت شرایط حساس کشور و لزوم ادامه مسیر انقلاب اسلامی، تمرکز مناطق ۲۲ گانه بر حوزه‌های فرهنگی و مشارکت مردم و شهروندان در پیشبرد اهداف مدیریت شهری را از مهم‌ترین برنامه‌های این دوره از مدیریت شهری خواند.
لطف‌الله فروزنده در جلسه‌ای با حضور مدیران شهری با بیان اینکه مسئله درآمد مسئله اصلی در تحقق اهداف مدیریت شهری می‌باشد گفت: مناطق ۲۲ گانه باید تمام وقت و توان خود را صرف تحقق درآمد‌های شهری کنند و از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده کنند تا بتوانیم در اجرای برنامه‌های شهری موفق باشیم.
فروزنده با اشاره به ضرورت مسئولیت‌پذیری مدیران شهری در قبال اهداف انقلاب و اعتماد مردم گفت:باید حداکثر تلاش و کوشش خود را به کار گیریم تا انقلاب اسلامی تفکر امام و رهبری در عرصه مدیریت شهری محقق شود تجربه کشور نشان داده هر جا مدیریت در اختیار تفکر انقلابی بوده، موفقیت حاصل شده است؛ همان‌طور که در صنایع پیچیده نظامی به موفقیت‌های چشمگیر رسیدیم.
معاون شهردار تهران بر اهمیت تبلیغ دستاوردها، بیان صادقانه واقعیت‌ها و تقویت ارتباط میدانی با مردم تأکید کرد و افزود؛ تاریخ نشان داده هر جا رفتار صادقانه و مردمی وجود داشته آثار آن ماندگار شده است.
باید افتخارات و تلاش‌های صورت‌گرفته، به‌ویژه فعالیت‌هایی که توسط نیرو‌های گمنام و پرتلاش انجام می‌شود، به‌درستی به مردم معرفی شود این اقدامات فقط گزارش عملکرد نیست، بلکه امیدآفرینی است.
فروزنده همچنین خواستار فعال‌سازی ظرفیت‌های محلی شد و گفت: باید جلساتی با گروه‌های مردمی، بسیج، هیئت‌ها و نخبگان محلی برگزار شود تا در جریان اقدامات مدیریت شهری قرار بگیرند این ارتباط دوسویه، موجب افزایش سرمایه اجتماعی و مشارکت مؤثرتر مردم خواهد شد.
از تدارک پردیس‌های فرهنگی در مراسم ارتحال و غدیر تا آغاز فرآیند‌های خدمت رسانی در اربعین
محمد امین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه این نشست بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی و امکانات شهرداری برای برگزاری باشکوه مراسم ارتحال و غدیر تاکید کرد و گفت: موفقیت این مناسبت‌ها بدون شبکه‌سازی و مشارکت گسترده مردمی امکان‌پذیر نیست و شهرداری با بهره‌گیری از پردیس‌های فرهنگی و موکب‌های مردمی، نقش مهمی در پشتیبانی و تسهیل این برنامه‌ها ایفا می‌کند.
او افزود: پردیس‌های فرهنگی به عنوان پایگاه‌های مردمی و موکب‌های مستقر در مناطق مختلف، نقش کلیدی در خدمت‌رسانی و ایجاد ارتباط مؤثر با مردم دارند لذا این شبکه‌ها نه تنها خدمات‌دهی را تسهیل می‌کنند بلکه سرمایه اجتماعی پایدار و اعتماد عمومی را در جامعه تقویت می‌کنند.
توکلی‌زاده با اشاره به مراسم اربعین و تجربه موفق آن بیان کرد: موکب‌های مردمی در برگزاری مراسم اربعین نقش بی‌بدیلی داشتند و اکنون این تجربه در مراسم غدیر و ارتحال نیز به کار گرفته شده است تا با هماهنگی بیشتر، خدمات و مشارکت مردمی به شکل بهینه ادامه یابد.
وی در پایان تأکید کرد: مراقبت و هماهنگی در پیام‌رسانی به شبکه‌های مردمی اهمیت بالایی دارد تا گفتمان واحد و همسو حفظ شده و شبکه‌های مردمی بتوانند مأموریت‌های خود را با اثرگذاری و انسجام کامل انجام دهند.
در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲ گانه به ارائه چالش‌ها و پیشنهادات خود جهت پیشبرد برنامه‌های فرهنگی پرداختند.
منبع: شهرداری تهران