خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفیر افغانستان در روسیه به مسکو می‌رود

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 16:35
سفارت دولت موقت افغانستان در مسکو اعلام کرد که سفیر کابل تعیین شده و به مسکو می‌رود.
روسيه،افغانستان،مسكو،طالبان،خبرگزاري

به گزارش خبرگزاری مهر، سفارت دولت موقت افغانستان در مسکو امروز سه شنبه به خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد: مولوی گل حسن به عنوان سفیر افغانستان در روسیه تعیین شده است.
در بیانیه صادره از سوی دولت موقت افغانستان در مسکو در این خصوص اضافه شده است: مولوی گل حسن به زودی عازم روسیه می‌شود.
روسیه اعتبارنامه سفیر افغانستان در مسکو را صادر کرده است.
این در حالیست که خبرگزاری افق پیشتر در گزارشی اعلام کرده بود: به دنبال تعلیق طالبان از فهرست گروه‌های تروریستی از سوی دیوان عالی روسیه، سرگئی شویگو دبیر شورای امنیت این کشور پنج‌شنبه (هفته گذشته) این تصمیم را گامی مثبت برای منافع دوجانبه روسیه و افغانستان خواند.
اخیراً دیوان عالی روسیه به درخواست ایگور کراسنوف دادستان کل این کشور، ممنوعیت فعالیت طالبان در فهرست سازمان‌های تروریستی را به حالت تعلیق درآورد.
این تصمیم که گامی مهم در جهت تغییر رویکرد روسیه نسبت به طالبان محسوب می‌شود، توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.