سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزوده شدن 2 رشته جدید به دانشگاه پیام‌نور خراسان جنوبی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 14:53
سرپرست دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی از اضافه شدن دو رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد به مراکز این دانشگاه در بیرجند و قاین خبر داد.
بيرجند،قاين،–،سنجش،گرايش،مراكز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ابراهیم زنگویی‌زاده در جمع خبرنگاران گفت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته و در پی انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال 1404 از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، دو رشته‌ جدید شامل «علوم تربیتی – گرایش برنامه‌ریزی درسی» و «مدیریت منابع انسانی – گرایش مدیریت منابع انسانی اسلامی» به فهرست رشته‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام‌نور استان افزوده شد.
وی با بیان اینکه این رشته‌ها در مراکز بیرجند و قاین دایر خواهند شد، افزود: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می‌توانند از هم‌اکنون تا 17 خرداد، نسبت به ثبت انتخاب‌های خود از طریق سامانه سازمان سنجش اقدام کنند.
سرپرست دانشگاه پیام‌نور خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: مراکز پیام‌نور بیرجند، قاین، طبس و فردوس آماده پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های موجود و جدید هستند و این توسعه آموزشی در راستای افزایش عدالت آموزشی، ارتقای سطح علمی استان و پاسخگویی به نیازهای منطقه‌ای انجام گرفته است.
انتهای پیام/252