خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقرار ۱۷ هزار پلیس در تهران برای مدیریت ترافیک و امنیت مراسم ارتحال

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 14:46
فرمانده کل
انتظامی فراجا از به‌کارگیری بیش از ۷۰ هزار نفر در کشور و ۱۷ هزار پلیس در فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برای انجام تمهیدات انتظامی و امنیتی مراسم ارتحال امام خمینی (ره) خبر داد.
انتظامي،امنيتي،كشور،ترافيكي،امام،مراسم،رادان،اقصي،احمدرضا،اق ...

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار احمدرضا رادان در قرارگاه انتظامی، امنیتی و ترافیکی روح الله ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، خود را سفیر شهیدان احمدرضا رحمتی و هادی میرآبادی معرفی و با عرض تسلیت سالگرد شهادت امام محمد باقر (ع) و ارتحال امام خمینی (ره) و بزرگداشت قیام خونین پانزده خرداد، اظهار داشت: خدمت یکایک همکاران عزیز در اقصی نقاط کشور خدا قوت عرض می‌کنم.
فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه همه ساله همزمان با این ایام خیل عظیم مشتاقان امام راحل از اقصی نقاط دنیا و کشور برای حضور در این مراسم به سمت حرم شتابان هستند، یادآور شد: امسال مأموریت‌های ترافیکی، امنیتی و انتظامی نیز برابر با برگزاری مراسم سی و ششمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی (ره) افزایش پیدا می‌کند.
وی خاطر نشان کرد: به‌کارگیری بیش از ۷۰ هزار نفر در کشور و ۱۷ هزار پلیس در فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برای انجام تمهیدات شدآمدی انتظامی و امنیتی پیش بینی شده است.
ارشدترین مقام انتظامی کشور عنوان داشت: الحمدالله تا به الان کلیه اقداماتی که بایستی در نقش پیشگیرانه انجام می‌شده است مثل: برخورد با سارقان، اتباع بیگانه غیرمجاز مستقر در منطقه و ...
انجام شده و جمع آوری‌ها و اقدامات از این دست صورت گرفته است.
سردار رادان تاکید کرد: همانطور که اشاره شد، همه اقدامات انتظامی، امنیتی و ترافیکی از استقرار تا پیش بینی‌های پایش صورت گرفته و اطمینان خاطر می‌دهیم که مراسم در امنیت کامل و آرامش برای حضور مردم عزیز فراهم است.
وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌ها و بررسی‌های صورت گرفته همه اقداماتی که از نظر جنبه‌های انتظامی، ترافیکی و امنیتی نیاز به پیگیری و پیش بینی داشته با استفاده از تجربیات گذشته به خوبی انجام شده است.
منبع: مهر