خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا پایگاه‌های خود در سوریه را از ۸ به یک پایگاه کاهش می‌دهد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 14:41
فرستاده آمریکا به سوریه تایید کرد که این کشور فرآیند کاهش پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه آغاز کرده است.
سوريه،آمريكا،پايگاه،كاهش،كشور،بشار،باراك

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، توماس باراک، فرستاده آمریکا در سوریه از کاهش پایگاه‌های واشنگتن در این کشور خبر داد.
باراک در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «ان‌تی‌وی» ترکیه اعلام کرد که کاهش پایگاه‌های نظامی آمریکا در سوریه آغاز شده است و واشنگتن به جز یک پایگاه، در مسیر تعطیلی سایر پایگاه‌ها قرار دارد.
وی ادامه داد: هشت پایگاه را به پنج و در ادامه به سه پایگاه کاهش خواهیم داد و ترجیحاً در نهایت فقط یک پایگاه در این کشور خواهیم داشت.
فرستاده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سوریه، همچنین اذعان کرد که این کشور تحت هدایت ابومحمد الجولانی همچنان با چالش‌های امنیتی بزرگی روبه‌رو است.
الجولانی، سرکرده سابق گروه تروریستی تحریر الشام پس از سقوط دولت بشار اسد، در سوریه به قدرت رسید.
گروه‌های تحت سرکردگی الجولانی، ۱۸ آذر ۱۴۰۳ کنترل دمشق را به دست گرفتند و پس از آن فرماندهی ارتش سوریه نیز در بیانیه‌ای، سقوط حکومت بشار اسد را اعلام کرد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سفر اخیرش به منطقه، در اقدامی بی‌سابقه با الجولانی در عربستان سعودی دیدار کرد و ضمن مطرح کردن شروطی از جمله عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، به وی وعده رفع تحریم‌های سوریه را داد.
آمریکا پیش‌تر برای الجولانی جایزه ۱۰ میلیون دلاری تعیین کرده بود.