خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظلم به ساوه و زرندیه در توزیع مالیات شرکت‌ها

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 14:07
ساوه – نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: بخش بزرگی از مالیات شرکت‌های مستقر در این دو شهرستان به تهران پرداخت می‌شود، در حالی که باید برای توسعه منطقه هزینه شود.
ساوه،زرنديه،سبزي،شهرستان،ماليات،آموزشي،استان،توسعه،منطقه،نوس ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد سبزی ظهر سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش ساوه، با اشاره به ظرفیت‌های بزرگ صنعتی در این دو شهرستان اظهار کرد: اکنون یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم ساوه و زرندیه، بازنگری جدی در نحوه تخصیص منابع مالیاتی شرکت‌های فعال در منطقه است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس افزود: ظلم بزرگی در حق این دو شهرستان صورت گرفته و اکنون بیش از ۴۴ شرکت صنعتی در ساوه مستقر هستند که مالیات و ارزش افزوده خود را در تهران پرداخت می‌کنند این در حالی است که این شرکت‌ها از خدمات شهری، زیرساخت‌ها و نیروی انسانی بومی ساوه استفاده می‌کنند.
حجت الاسلام سبزی ادامه داد: در یک مورد، تنها یک شرکت موظف به پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان مالیات بوده که باید این رقم به خزانه ساوه بازگردد، در زرندیه نیز ۹۹ شرکت ثبت شده‌اند که طبق بررسی‌ها تنها بخشی از آن‌ها فعالیت واقعی دارند و بسیاری از شرکت‌ها تنها به‌صورت صوری ثبت شده‌اند.
وی تصریح کرد: از وزیر اقتصاد خواسته‌ایم تا سازوکاری برای برگشت مالیات شرکت‌ها به محل تولید و استقرار واقعی آن‌ها فراهم کند، این مطالبه نه‌تنها منطقی، بلکه بر پایه اصول عدالت مالی و توسعه متوازن است.
حجت الاسلام محمد سبزی با اشاره به مشکلات اساسی در حوزه آموزش‌وپرورش و تأمین آب در شهرستان‌های ساوه و زرندیه گفت: در حالی که منطقه با بحران‌های زیرساختی دست‌وپنجه نرم می‌کند، منابع مالی آن در پایتخت خرج می‌شود و در صورت بازگشت مالیات‌ها، بسیاری از این مسائل با مشارکت شرکت‌ها قابل حل خواهد بود.
حجت‌الاسلام سبزی همچنین از ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت خیرین و امکان 《نشان‌دار کردن مالیات》توسط شهروندان خبر داد و گفت: هر ساوه‌ای که در شهرهای دیگر ساکن است، باید بتواند سهم خود از مالیات را به منطقه خود اختصاص دهد، این طرح می‌تواند تحول بزرگی در روند توسعه شهرستان ایجاد کند.
وی تأکید کرد: پیگیری این موضوع را تا حصول نتیجه ادامه خواهیم داد و از دستگاه‌های مسئول، به‌ویژه وزارت اقتصاد، انتظار داریم با نگاهی عادلانه و مسئولانه به مطالبات مردم پاسخ دهند.
درخواست اختصاص ۵۰ درصد بودجه نوسازی مدارس استان مرکزی به ساوه
‌نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمبود فضای آموزشی در شهرستان ساوه گفت: متأسفانه در سالهای گذشته، کم‌کاری‌های فراوانی در حوزه ساخت و تجهیز مدارس در ساوه رخ داده است.
حجت الاسلام سبزی تأکید کرد: انتظار است اداره کل نوسازی مدارس استان مرکزی که ۵۰ درصد بودجه نوسازی و توسعه فضاهای آموزشی استان را به ساوه اختصاص دهد، این مطالبه بر اساس نیاز واقعی شهرستان و جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته در حوزه آموزش است.
وی افزود: چنانچه این عقب‌ماندگی‌ها جبران نشود، کیفیت آموزش در منطقه به شدت آسیب خواهد دید و باید اذعان کرد که تأمین فضای آموزشی استاندارد یکی از الزامات توسعه پایدار و کاهش نابرابری آموزشی در سطح استان است.