زارع در سه راهی استقلال، پرسپولیس و لژیونر شدن
مدافع جوان گلگهر سیرجان قرار است برای تصمیمگیری نهایی خود در خصوص آیندهاش با مدیران این باشگاه جلسهای را برگزار کند.

به گزارش مشرق، محمدمهدی زارع که سابقه حضور در تیمهای پایه استقلال تهران را در کارنامه خود دارد، بعد از نمایش خوبش در ترکیب پارسجنوبی جم در لیگ آزادگان در تابستان سال گذشته با نظر مهدی تارتار با قراردادی ۳ ساله به گلگهر سیرجان پیوست.
زارع بعد از حضور در لیگ برتر و ترکیب گلگهر، نمایش خوب خود را ادامه داد تا حالا تیمهای بزرگ لیگ برتر برای تقویت خط دفاعی خود به سراغ جذب این مدافع ۲۲ ساله بیایند.
پیشتر عنوان کردیم که کارتال برای تقویت تیم خود، خواستار جذب محمدمهدی زارع مدافع ملیپوش گلگهر سیرجان شده است.
از همین رو باشگاه پرسپولیس با ارسال نامهای به صورت رسمی خواستار جذب این مدافع شده است.
استقلال نیز با توجه به سابقه حضور زارع در تیمهای پایه این باشگاه در تلاش برای بازگرداندن این بازیکن به خانه است.
همین رقابت استقلال و پرسپولیس بر سرجذب این مدافع، زارع را تبدیل به یکی از مهمترین اهداف نقل و انتقالاتی تابستانی برای سرخابیها کرده است.
این در شرایطیست که زارع یک پیشنهاد هم از روسیه دارد و باشگاه گلگهر علاقهمند است تا این مدافع ۱۹۱ سانتیمتر برای پیشرفت، لژیونر شود.
با این حال مدیران باشگاه تصمیمگیری را برعهده این مدافع قرار دادهاند.
پیگیریها نشان میدهد زارع در ۲۴ ساعت آینده با مدیران باشگاه گلگهر در این خصوص جلسهای خواهد داشت تا در خصوص آینده خود تصمیمگیری کند.