خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۴ شهرک صنعتی در چهارمحال و بختیاری آماده واگذاری است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 13:29
شهرکرد-معاون هماهنگی امور اقتصادی چهارمحال و بختیاری گفت: بالغ بر ۳۰ شهرک صنعتی مصوب در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد که از این تعداد ۲۴ شهرک فعال و در حال واگذاری است.
صنعتي،چهارمحال،بختياري،شهرك

به گزارش خبرنگار مهر، ملک‌محمد قربان‌پور صبح سه‌شنبه در دیدار با رضا انصاری معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، اظهار کرد: بالغ بر ۳۰ شهرک صنعتی مصوب در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد که از این تعداد ۲۴ شهرک فعال و در حال واگذاری است.
وی افزود: سطح اشغال این شهرک‌های صنعتی یک‌چهارم است، نزدیک چهار هزار هکتار وسعت کل شهرک‌های صنعتی در چهارمحال و بختیاری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: چهار شهرک آماده کلنگ‌زنی است که در شهرستان‌های مختلف واقع شده و هر کدام فعالیت‌های خاصی دارند، برخی از شهرک‌ها نیازمند توجه بیشتر هستند و زیرساخت‌های لازم ندارند.
قربان‌پور عنوان کرد: تصفیه‌خانه‌های شهرک‌های صنعتی در چهارمحال و بختیاری به یک معضل بزرگ تبدیل شده‌اند، همچنین پست برق در شهرک‌های صنعتی، سفیددشت، بروجن و شهرکرد، اجرا و انتقال پساب به شهرک‌های صنعتی و… از دیگر مواردی هستند که در آن‌ها مشکلاتی وجود دارد.