میادین و بازارهای میوه و ترهبار در روزهای ۱۵ و ۱۶ خرداد باز است
مهر
|
اجتماعی و حوادث
|
سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 12:52
سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران اعلام کرد: همه میادین و بازارهای میوه و ترهبار در روزهای ۱۵ و ۱۶ خرداد باز است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران اعلام کرد: میادین و بازارهای میوه و تره بار در روزهای ۱۵ و ۱۶ خردادماه فعالیت خواهند داشت.
در این اطلاعیه آمده است: با توجه به تعطیلی روزهای ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خردادماه؛ میادین و بازارهای میوه و ترهبار تنها در روز ۱۴ خردادماه تعطیل است.
بر همین اساس تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار در روزهای پنج شنبه و جمعه بوده مورخ ۱۵ و ۱۶ خردادماه از ساعت ۸ تا ۱۳ فعال هستند
با توجه در پیش رو بودن روز عرفه و عید سعید قربان نه تنها تمامی میادین و بازارهای میوه و ترهبار بلکه ۳ مرکز اصلی عرضه بهداشتی دام زنده و ۱۲ مرکز موقت نیز جهت انجام فریضه قربانی کردن فعال هستند.