خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام ۴۰ خبرنگار کرمانی برای پوشش مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 12:47
کرمان- رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمان از اعزام ۴۰ خبرنگار کرمانی برای پوشش مراسم سالگرد رحلت امام راحل (ره) خبرداد.
امام،اسلامي،ره،خميني،انقلاب،رحلت،آئين،كرمان،وحدت،معظم،اهداف، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی سلطانی، صبح سه شنبه گفت: بیش از ۴۰ خبرنگار استان کرمان با تعداد ۱۱۰ دستگاه اتوبوس در کنار ۴۵۰۰ زائر کرمانی در سالروز رحلت امام خمینی (ره) به مرقد مطهر ایشان اعزام می‌شوند.
وی افزود: این خبرنگاران آئین رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را پوشش خبری خواهند داد و در رسانه‌های خود منعکس خواهند کرد.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها همواره پرچم داری روایتگری و جهاد تبیین را در دست داشته و در این راستا وقایع را به تصویر می کشند افزود: در این برهه نیز همچون هر سال رسانه‌های استان کرمان با حضور در آئین رحلت و بزرگداشت بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی ایران این همایش عظیم و خودجوش را مستند و به جهانیان ارائه می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه آئین رحلت امام و حضور سراپا شوق ملت ایران از جای جای این سرزمین پهناور هرساله بازتاب جهانی داشته و دارد افزود: این حضور به نوعی نماد وحدت و انسجام امت اسلامی است.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمان ضمن گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد تصریح کرد: امام خمینی (ره) بزرگ مردی کم نظیر، ژرف اندیش و حکیمی دانا و دوراندیش بود، زیرا انقلاب اسلامی را در زمانی که هیچکس تصورش را نمی‌کرد بر پایه اصول دین و انسانیت بنا نهاد آنچنان که دنیا را به شگفتی واداشت.
وی با تاکید بر اینکه اهداف انقلاب اسلامی و امام راحل (ره) باید هر سال بیش از سال قبل تببین و با زبان جوانان به این نسل ارائه شود گفت: همه باید همت کنیم و اهداف امام (ره) را از پدید آوردن انقلاب اسلامی برای نسل جوان بازخوانی کنیم و خود نیز رهرو این راه باشیم.
سلطانی، تاکید کرد: یکی از بزرگترین اهداف امام (ره) ایجاد وحدت بر محور ولایت طبق قانون اساسی بود که اگر بتوانیم در سایه وحدت و ولایت توسعه را دنبال کنیم موفق خواهد بود.
وی با بیان اینکه رویکرد امام خمینی (ره) جهان شمول بود اظهار داشت: بی تفاوت نبودن به ملت‌هایی که زیر بار ظلم قرار دارند و حمایت از انسان‌های مظلوم و حفظ استقلال کشور از جمله رویکردهای این بزرگ مرد والا اندیش بود.
وی به آخرین دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: در آن دیدار آخرین وصیتی که به معظم له داشتند مبنی بر "اشدا علی الکفار و رحما بی نهم" بود.
وی به نقل از رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد 'اشداء' و 'رحماء' و شیوه برخورد جامعه اسلامی با مؤمنان و کافران گفت: ما باید اخلاق و رفتار خود را با دوستان، معارضان و معاندان طبق برنامه قرآن تنظیم کنیم.