خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی تیم والیبال بانوان:می‌توانیم به هدف‌مان در آسیا برسیم - تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 12:29
سرمربی تیم ملی والیبال بانوان گفت: فکر می کنم با توجه به اینکه تیم تغییر کرده است، می توانیم به هدف مان که صعود به جمع هشت تیم برتر در جام ملت های آسیا است، برسیم.
تيم،واليبال،مسابقات،ملي،تداركاتي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نخستین دوره مسابقات والیبال جام ملت‌های زنان آسیا 17 تا 24 خرداد به میزبانی ویتنام برگزار می‌شود و تیم ملی ایران امروز (سه‌شنبه 13 خرداد) آخرین تمرین خود را پیش از اعزام به این مسابقات انجام داد.
«لی دو هی» سرمربی تیم ملی درباره آخرین شرایط تیم عنوان کرد: بازیکنان دو ماه تمرین سخت داشتند و به والیبال سریع عادت کرده‌اند.
با اینکه هنوز عالی و بی‌نقص نشده‌اند اما فکر می‌‌کنم امسال نتیجه خوبی بگیریم.
وی در مورد بازی‌های تدارکاتی و هدفگذاری تیم در این رقابت‌ها گفت: تمایل به بازی تدارکاتی داشتیم اما شرایط فراهم نشد.
هدف اول ما صعود به یک‌چهارم نهایی مسابقات است.
فکر می‌کنم با توجه به اینکه تیم تغییر کرده است، می‌توانیم به این هدف برسیم.
سرمربی تیم والیبال بانوان در مورد ترکیب تیم ایران در این رقابت‌ها گفت: بازیکنانی که در تیم ملی زیر 20 سال بودند، در این تیم حضور ندارند اما بازیکنان سوپر لیگ را در نظر داشتم و اینگونه تیم را تشکیل دادیم.
انتهای پیام/