خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات فرودگاه بهرگان رفع شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 12:12
بوشهر- فرماندار دیلم با تاکیدبر رفع مشکلات فرودگاه بهرگان، گفت: این فرودگاه می‌تواند به مردم شمال استان خدمات بهتری ارائه دهد و توسعه آن، جذب سرمایه‌گذار و رونق اقتصادی منطقه را در پی دارد.
بهرگان،منطقه،فرودگاه،نفتي،افزايش،ديلم،پروازها

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل کاظمی صبح سه شنبه در نشست تخصصی ارتقای خدمات فرودگاه بهرگان با اشاره به محرومیت‌های این شهرستان، ابراز امیدواری کرد: با پیگیری‌های نماینده مجلس و همکاری ادارات مربوطه، مشکلات منطقه به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل هوایی رفع شود.
فرماندار دیلم افزود: فرودگاه بهرگان می‌تواند به مردم شمال استان خدمات بهتری ارائه دهد و توسعه آن، جذب سرمایه‌گذار و رونق اقتصادی منطقه را در پی خواهد داشت.
فرماندار دیلم از برنامه ریزی لازم با هماهنگی مدیر منطقه نفتی بهرگان با خطوط هواپیمایی برای بازدید از فرودگاه و افزایش پروازهای باکیفیت خبر داد و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، امیدواریم شاهد حضور شرکت‌های هواپیمایی و افزایش تعداد پروازها در این منطقه باشیم.
وی همچنین بر ضرورت رفع مشکلات سوخت و تأمین سوخت مورد نیاز برای افزایش پروازها تأکید کرد.
در این نشست که با حضور جعفر پور کبگانی نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم، مدیر منطقه نفتی بهرگان، رئیس پخش فرآورده‌های نفتی استان بوشهر و دیگر مسئولان محلی در منطقه نفتی بهرگان با هدف تسریع در رفع چالش‌های زیرساختی و بهبود خدمات رسانی به مردم شمال استان بوشهر برگزار شد، موضوع ارتقای خدمات فرودگاه بهرگان، جذب شرکت‌های پروازی و افزایش تعداد پروازها مورد بررسی قرار گرفت.