خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 10:36
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید روابط ایران و کوبا را مستحکم کنیم و با استفاده از تمامی ظرفیت ها مقابل یکجانبه گرایی دشمن بایستیم.
كوبا،ايران،كشور،استكبار،نايب،سفر،مجلس

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف در ادامه سفر دوره‌ای به آمریکای لاتین، امروز به کوبا رفت و در بدو ورود به فرودگاه هاوانا در دیدار با نایب رئیس مجلس کوبا، گفت: استکبار هیچگاه به جز ظلم، ناعدالتی و فشار چیزی نداشته است.
وی افزود: آزادی و استقلال هزینه دارد و کشورهایی که می‌خواهند مستقل و آزاد باشند همواره تحت فشار مستکبران قرار دارند.
دو کشور ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند.
قالیباف بیان کرد: کوبا را کشوری دوست و مستقل می‌دانیم، بنابراین باید روابط بین دو کشور را مستحکم کنیم و با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها مقابل یکجانبه‌گرایی دشمن بایستیم.
وی گفت: استکبار علیه ملت ایران شدیدترین تحریم‌ها را به کار برده است، اما مردم ایران برای حفظ استقلال کشور خود در برابر این فشارها ایستادگی کرده‌اند.
ایران و کوبا هرچه بیشتر با هم ارتباط داشته باشند و از تجربیات یکدیگر استفاده کنند هم آسیب کمتری از فشارها و تحریم‌های استکبار خواهند دید و هم قدرت بیشتری پیدا می‌کنند.
نایب رئیس مجلس کوبا: امیدوارم این سفر به ارتقای همکاری دوجانبه کمک شایانی کند
نایب رئیس مجلس کوبا نیز در این دیدار گفت: ایران و کوبا از تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی و امپریالیسم رنج برده‌ و می‌برند.
دستی که دو کشور به سوی هم دراز کردند نشان از همبستگی دارد و بسیار قابل تحسین است.
وی افزود: حمایتی که ایران از کوبا در مجامع بین‌المللی داشته است قابل تقدیر بوده و مردم کوبا سپاسگزار آن هستند.
از حضور شما در کشور کوبا خوشحال و قدردان هستم و امیدوارم این سفر به ارتقای همکاری دوجانبه کمک شایانی کند.
انتهای پیام/