خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پورسلمان: فعلاً رهبری به‌عنوان مربی در تیم ملی خواهد بود - تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 08:12
رئیس فدراسیون شمشیربازی گفت: فعلاً محمد رهبری به عنوان مربی در تیم ملی سابر خواهد بود و برای بازگشتش به ترکیب تیم هنوز صحبتی نشده است.
تيم،سابر،رهبري،قهرماني،فني،حضور،ملي،مربي،آسيا،مسابقات،قرار،ا ...

علیرضا پورسلمان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره حضور مربیان خارجی در رأس تیم‌های ملی سابر و اپه اظهار داشت: دو ماهی بود که رایزنی‌ها را آغاز کرده بودیم و الکساندر پاولوویچ و یوگنی بریوکوف پنجشنبه وارد ایران شدند.
ما می‌خواستیم از مربیانی استفاده کنیم که در حد و اندازه‌های ایران باشند.
الکساندر پاولوویچ مربی خوبی است و در زمان حضور من هم به ایران آمده بود و نتایج خوبی را هم کسب کرده بودیم.
در آن زمان شمشیرباز ما توانست در جمع 16 نفر جهان قرار بگیرد.
رئیس فدراسیون شمشیربازی در ادامه خاطر نشان کرد: الکساندر پاولوویچ از مربیان خوب سابر روسیه است و برای اینکه بفهمیم وضعیت فنی فعلی او چگونه است برای سه ماه قرارداد بستیم و از روز جمعه تمرینات انفرادی را با بچه‌ها آغاز کرده است.
جوانان نیز در کنار او قرار گرفتند و از نظر فنی تیم بانوان را هم رصد می‌کند.
طی هفته جاری تا بازی‌های کشورهای اسلامی با او قرارداد می‌بندیم و اگر نتیجه مناسب بود و وضعیت کیفی مطلوبی داشت کار را تا بازی‌های آسیایی ناگویا ادامه می‌دهیم و اگر نتیجه خوب بود همکاری‌مان تا المپیک ادامه خواهد داشت.
وی راجع به نحوه حضور رهبری در کادر فنی تیم ملی و اینکه آیا ممکن است وی مجدداً به ترکیب تیم سابر باز گردد، تصریح کرد: کاملاً مشخص است که فاصله جوانان با بزرگسالان زیاد است و در مسابقات اسپانیا هر چند دو جوان ما خوش درخشیدند و به جمع 64 نفر برتر رسیدند، اما نقص تیم ما در نفر سوم احساس می‌شود.
نحوه حضور رهبری در تیم بستگی به خودش دارد‌ سعی می‌کنیم کادر فنی خوبی در کنار تیم ملی تشکیل دهیم که رهبری هم جزئی از این کادر خواهد بود.
این بستر را باز نگه می‌داریم و باید ببینیم برای قهرمانی آسیا چه وضعیتی خواهیم داشت و در مورد آن خودشان تصمیم بگیرند.
فعلاً رهبری به‌عنوان مربی در تیم ملی خواهد بود و برای بازگشت به ترکیب تیم هنوز صحبتی مطرح نشده است.
پورسلمان همچنین تأکید کرد: نتایج تیم ملی سابر ایران باید از حالت سینوسی خارج و یک کار فنی جدی انجام شود.
اگر در تیمی و انفرادی مربی خارجی به همراه رهبری توانستند این موضوع را برطرف کنند، مشکل ما حل می‌شود.
رئیس فدراسیون شمشیربازی درباره نتایج اخیر تیم سابر و سه شکست برابر ژاپن و باخت برابر ازبکستان گفت: قرار نبود این مربی روس را برای قهرمانی آسیا به کار بگیریم.
در جلسه سه ساعته روز شنبه یکی از نکاتی که مورد توجه قرار گرفت، حضور آنها در کنار تیم در مسابقات قهرمانی آسیا به منظور ارزیابی عملکرد تیم و رقبای ما به خصوص ژاپن و چین است.
خدا را شکر در رنکینگ جهانی جزو هشت تیم برتر هستیم و با یکی دو مسابقات مهم مثل قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان می‌توان نگرانی‌ها در مورد بحث رنکینگ را برطرف کرد و اگر جایگاه خوبی در این مسابقات کسب کنیم از چین و ژاپن عبور می‌کنیم.
انتهای پیام/