خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت گندم در مزارع موقوفی بهشهر آغاز شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 07:30
بهشهر - مدیرکل اوقاف و خیریه مازندران از آغاز برداشت گندم از مزارع ۱۸۵ هکتاری موقوفه میرزامهدی اشرفی در بهشهر خبر داد.
گندم،اشرفي،بهشهر

حجت الاسلام ابراهیم حیدری در گفت وگو با خبرنگار مهر ازآغاز برداشت گندم در ۱۸۵ هکتار از اراضی موقوفه میرز امهدی اشرفی بهشهر خبر داد و افزود: بر اساس رهنمودهای نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و در راستای کمک به خودکفایی گندم، ۱۸۵ هکتار از اراضی موقوفه میرزا مهدی اشرفی بهشهر زیر کشت گندم رفت که اکنون روند برداشت گندم آغاز شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال در اراضی ۱۸۵ هکتاری میرزا مهدی اشرفی روستای کلاک بهشهر بیش از ۵۰۰ تن گندم برداشت شود.
بیش از ۱۳ هزار رقبه در مازندران وجود دارد.