خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسرائیل سربازان سرپیچی‌کننده از جنگ غزه را زندانی می‌کند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 13 خرداد 1404 - 01:46
منابع خبری اعلام کردند که رژیم صهیونیستی برای ارعاب سربازانی که حاضر به جنگ در غزه نیستند، آنها را زندانی می کند.
اسرائيل،ارتش،نظامي،غزه،اعلام،سرباز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل (کان) اعلام کرد که دو نظامی ارتش اسرائیل که از بازگشت به عملیات‌های نظامی در نوار غزه امتناع کرده بودند، به دلیل "فرسودگی شدید"، با حکم رسمی رئیس ستاد ارتش از امروز روانه زندان نظامی خواهند شد.
از سوی دیگر، این رسانه اسرائیلی اعلام کرد که ۱۱ سرباز دیگر نیز به فرماندهان خود اطلاع داده‌اند که به علت خستگی مفرط، قادر به ادامه حضور در نبردهای غزه نیستند.
بنا بر گزارش منابع نظامی اسرائیل، این دو سرباز از تیپ ناحال بوده و به‌صورت رسمی اعلام کرده‌اند که توانایی ادامه جنگ را ندارند؛ موضوعی که می‌تواند نشانگر فرسایشی شدن درگیری‌ها و آثار آن بر روحیه سربازان اسرائیلی باشد.
این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که جنگ غزه وارد بیستمین ماه شده و نیروهای ارتش اسرائیل با مقاومت سخت و دامنه‌دار گروه‌های فلسطینی روبه‌رو هستند؛ درگیری‌هایی که اکنون علاوه بر تلفات انسانی، پیامدهای روانی و ساختاری نیز برای ارتش اسرائیل به‌دنبال داشته است.