سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پهپاد در خدمت پایش محیط زیست تهران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 18:11
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، از به‌کارگیری پهپاد برای پایش و کنترل تخلفات در مناطق تحت مدیریت این اداره کل خبر داد.
حفاظت،تهران،زيست،محيط،استان،عباس

باشگاه خبرنگاران جوان ـ حسن عباس نژاد با اعلام این خبر گفت: استفاده از پهپاد به عنوان یک ابزار نوین، دقت و سرعت نظارت بر مناطق طبیعی استان تهران را افزایش می‌دهد و امکان شناسایی سریع تخلفاتی مانند شکار غیرمجاز، تخریب زیستگاه‌ها و تصرف اراضی را فراهم می‌کند.
وی افزود: این فناوری به‌ویژه در مناطق صعب‌العبور و وسیع که دسترسی نیرو‌های انسانی با محدودیت مواجه است، نقش مؤثری در حفاظت از محیط زیست ایفا خواهد کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران تهران تصریح کرد: پهپاد‌ها مجهز به دوربین‌های پیشرفته هستند که امکان ثبت تصاویر باکیفیت حتی در شب را دارند و داده‌های جمع‌آوری شده به شکل مستند برای پیگرد قانونی متخلفان استفاده می‌شود.
عباس نژاد در پایان تأکید کرد: این اقدام بخشی از برنامه‌های تحولی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران برای بهره‌گیری از فناوری‌های روز در حفاظت از عرصه‌های طبیعی است و در آینده نزدیک گسترش خواهد یافت.
منبع: روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران