فیدان: آنکارا آماده کمک به برقراری صلح در اوکراین است
وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد که ترکیه آماده است تا گامهای لازم برای تحقق صلح میان روسیه و اوکراین را تسهیل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - وزیر امور خارجه ترکیه، هاکان فیدان، روز دوشنبه اعلام کرد که ترکیه آماده است تا گامهای لازم برای تحقق صلح میان روسیه و اوکراین را تسهیل کند.
فیدان این سخنان را در مراسم افتتاحیه دور دوم مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین که در استانبول برگزار شد، بیان کرد و گفت که دو طرف در این مذاکرات درباره شرایط آتشبس گفتوگو خواهند کرد.
وی از میزبانی ترکیه برای این دور از مذاکرات ابراز خرسندی کرد و افزود که انتظار آنکارا این است که کشورهای درگیر به نتایجی ملموس دست یابند.
او همچنین حمایت ایالات متحده از این مذاکرات را مهم و قابلتقدیر دانست.
نمایندگان روسیه و اوکراین برای دومین بار در سال جاری در استانبول دیدار کردند، با این امید که به توافقی درباره آتشبس برسند.
با وجود ادامه مذاکرات، کییف و مسکو همچنان در میدان نبرد با یکدیگر درگیر هستند و روز یکشنبه گزارشهایی از حملات پهپادی منتشر شد.
منبع: آناتولی