خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نسیم مهر در آبیک

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 15:31
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین از آزادی یک زندانی جرایم غیرعمد به همت جوانان بشردوست کانون جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان آبیک خبر داد.
جوانان،جمعيت،قزوين،كانون،حمايت،اجتماعي،درگاهي،آبيك

حبیب درگاهی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با اعلام این خبر گفت: به مناسبت روز ملی حمایت از خانواده زندانیان، اعضای پُرتلاش کانون جوانان جمعیت هلال‌احمر شهرستان آبیک بار دیگر جلوه‌ای از نوع‌دوستی و همدلی را به نمایش گذاشتند و در اقدامی انسان‌دوستانه، زمینه آزادی یک زندانی جرایم غیرعمد را فراهم کردند.
این اقدام نمادی روشن از تأثیر حضور جوانان داوطلب در عرصه‌های اجتماعی و حمایتی است.
وی در ادامه افزود: یکی از مأموریت‌های اصلی جمعیت هلال‌احمر، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه است.
این حرکت ارزشمند از سوی جوانان فعال شهرستان آبیک، تجلی بارز مسئولیت‌پذیری اجتماعی و پایبندی به اصول بشردوستانه است.
بی‌شک چنین اقدامات خالصانه‌ای نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد و باید حمایت و ترویج شود.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان قزوین ضمن قدردانی از این ابتکار جوانان بشردوست بیان کرد: مایه افتخار است که کانون جوانان همواره در عرصه‌های انسانی و داوطلبانه پیشتاز هستند.
آزادی این زندانی تنها یک اقدام مالی نبود، بلکه پیام‌آور امید برای خانواده‌ای دردمند و الگویی برای سایر گروه‌های داوطلب است.
درگاهی تصریح کرد: این حرکت نتیجه هم‌افزایی، همدلی و تلاش اعضای کانون جوانان بود و ما باور داریم که هر گام کوچک ما می‌تواند تغییری بزرگ در زندگی یک انسان ایجاد کند و این باور، انگیزه ما برای ادامه مسیر است.
انتهای پیام/