خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگاه‌ها ملزم به حفاظت دارایی‌های فنی هستند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 14:58
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین، گفت: تمام دستگاه ها باید در راستای صیانت از سرمایه های ملی و حفاظت از دارایی های فنی و اجرایی استان تلاش کنند.
فني،اجرايي،استان،تخصصي،بررسي،ايمني،عمراني،استانداري،قزوين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین جواد حق‌لطفی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین ظهر امروز در دومین نشست شورای فنی استان که با حضور رحمانی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و جمعی از مدیران و کارشناسان حوزه‌های عمرانی و اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه فنی کار کارشناسی و نظریه تخصصی ملاک است.
وی با اشاره به لزوم نگهداری مناسب از پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌های اجراشده، تصریح کرد: تمام دستگاه‌ها باید در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و حفاظت از دارایی‌های فنی و اجرایی استان تلاش کنند.
در این جلسه، چهار دستور کار تخصصی در حوزه فنی و اجرایی استان مورد بررسی قرار گرفت که از مهم‌ترین محورهای این نشست می‌توان به بررسی سند نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور مصوب هیأت وزیران، تحلیل و مقایسه فهارس بهای ابلاغی سال 1404 با سال 1403، بررسی نحوه جدید پرداخت تعدیل علی‌الحساب در رشته‌های بهره‌برداری، نگهداری و خدماتی و ارائه صورتجلسه کمیته ایمنی در برابر حریق و حوادث استان اشاره کرد.
در ادامه جلسه، ضمن تبادل نظر تخصصی درباره موضوعات مطروحه، بر هماهنگی هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی با اسناد بالادستی، رعایت اصول ایمنی در پروژه‌ها و به‌روزرسانی فرآیندهای فنی و مالی تأکید شد.
همچنین در راستای پیشگیری از وقوع حوادث در صنایع و بهبود ایمنی زیرساخت‌ها، مقرر شد کمیته‌ای 7 نفره با محوریت اداره‌کل مدیریت بحران استانداری تشکیل شود تا موضوعات مرتبط را به‌صورت تخصصی بررسی و راهکارهای عملیاتی ارائه کند.
انتهای پیام/