خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بالا آمدن آب رودخانه بیش از ۱۰۰۰ خانوار را در شمال میانمار آواره کرد

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 14:57
به گفته اداره خدمات آتش‌نشانی میانمار در روز دوشنبه، بیش از ۱۰۰۰ خانوار در ایالت کاچین در شمال میانمار به دلیل بالا آمدن آب رودخانه آیه‌یاروادی آواره شده‌اند.
اداره،مناطق،ميانمار،رودخانه

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شینهوا، یکی از مقامات این اداره گفت که تا روز دوشنبه، در مجموع ۵۵۱۱۷ نفر از ۱۱۶۵ خانوار به مناطق امن‌تر منتقل شده‌اند.
وی گفت که آب رودخانه از روز شنبه در حال بالا آمدن است و مقامات به همراه تیم‌های نجات از صلیب سرخ میانمار، اداره خدمات آتش‌نشانی میانمار و سایر داوطلبان، همچنان در تلاش برای انتقال ساکنان از مناطق کم‌ارتفاع ایالت کاچین به مناطق امن هستند.
از صبح دوشنبه، اداره هواشناسی و هیدرولوژی میانمار گزارش داد که سطح آب رودخانه آیه‌یاروادی در مییتکیینا در ایالت کاچین حدود ۵ سانتی‌متر بالاتر از علامت خطر خود قرار گرفته است.
این اداره به ساکنان مناطق پست و در امتداد سواحل رودخانه در مییتکیینا توصیه کرده است که به عنوان یک اقدام احتیاطی به مکان‌های امن‌تر نقل مکان کنند.