خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت حزب آلمانی با بازنگری فروش سلاح به اسرائیل

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 12:18
رهبر یکی از احزاب آلمان، با بررسی صادرات تسلیحات به اسرائیل مخالفت کرد و بر اصل عدم حمایت از اسرائیل تأکید نمود.
رژيم،آلمان،بررسي،مسيحي،تروريستي،اسرائيل،سوسيال

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - در بحبوحه جنجال‌های جاری بر سر معاملات با رژیم تروریستی اسرائیل، رهبر بلوک اتحادیه سوسیال مسیحی (CSU) در پارلمان آلمان با اظهارات یوهان وادفول، وزیر امور خارجه این کشور درخصوص بررسی مجدد فروش سلاح به این رژیم مخالفت کرد.
الکساندر هوفمان، رهبر این بلوک، به مجله آلمانی اشپیگل گفت: «دوستان را می‌توان نقد کرد، اما نمی‌توان آنها را مجازات کرد.
این برای اتحادیه سوسیال مسیحی باواریا غیرقابل قبول است.»
وادفول، عضو حزب دموکرات مسیحی، پیش از این اعلام کرده بود که صادرات تسلیحات آلمان به رژیم تروریستی اسرائیل مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وزیرخارجه آلمان گفت که این بررسی مشخص خواهد کرد که «آیا آنچه در نوار غزه اتفاق می‌افتد با قوانین بین‌المللی بشردوستانه سازگار است یا خیر»، و افزود: «بر اساس این بررسی، در صورت لزوم، تحویل سلاح‌های بیشتر را تایید خواهیم کرد.»
به گزارش رویترز، فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، سه‌شنبه گذشته شدیدترین انتقاد خود را از رژیم تروریستی اسرائیل مطرح کرد و با انتقاد از حملات هوایی شدید به غزه، آنها را «غیرقابل درک» توصیف کرد.
منبع: آر تی