خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری جشنواره آش غازیاقی در روستای قهورد علیا کبودرآهنگ

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 11:53
همدان - رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کبودرآهنگ گفت: پنجمین جشنواره آش غازیاقی با هدف حفظ میراث ناملموس در روستای قهورد علیا برگزار شد.
عليا،غلامي،آش،روستاي،فرش

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی غلامی اظهار کرد: این جشنواره برای پنجمین سال پیاپی در روستای قهورد علیا از توابع بخش گل‌تپه برگزار شده و نزدیک به ۴۰ نفر از بانوان و دختران هنرمند در آن مشارکت داشتند.
وی افزود: در شهرستان کبودراهنگ، دو بازی بومی «آتولما قریش» و «تنور کولبه»، دو غذای سنتی «عیران شوربا» و «آش غازیاقی»، و یک فرش با عنوان «فرش مهربان» در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شده‌اند.
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کبودراهنگ ادامه داد: نحوه پخت آش غازیاقی در تاریخ ۴ تیر ۱۳۹۸ با شماره ۱۸۸۷ به نام روستای قهورد علیا در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
غلامی اضافه کرد: در پایان این جشنواره، به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.