ورود سدیم آلژینات به زنجیره تولید محصولات نوآورانه غذایی و درمانی
باشگاه خبرنگاران
|
سلامت و پزشکی
|
دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 10:18
به گفته مدیر تولید یک شرکت دانش بنیان، سدیم آلژینات، ترکیبی طبیعی با خواص پایدارکنندگی، آبرسانی و ژلسازی، امروزه به یکی از اجزای کلیدی در تولید محصولات نوآورانه در صنایع غذایی، آرایشی و پزشکی تبدیل شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی- محمد صادق برزت مدیر تولید یک شرکت دانش بنیان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به محصول سدیم آلژینات گفت: سدیم آلژینات، یک پایدار کننده غذایی است که باعث بهبود بافت، آب رسانی و ایجاد هیدروژن محصولات غذایی و آرایشی میشود.
عمده کاربرد این محصول در صنایع لبنی مثل خامه بستنی و شیرکاکائو و همچنین در لوازم آرایشی در سرم ها، ماسک ها و کرم ها به عنوان وجود آب رسان از آن استفاده میشود.
سدیم آلژینات در حوزه پزشکی به عنوان زخم پوش های ترمیم بافت زخم کاربرد دارد.
جزییات بیشتر را در فیلم زیر مشاهده کنید.