خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجازه تخریب ریه‌های سبز شهر را نمی‌دهیم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 09:53
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز، گفت: در راستای صیانت از باغات و فضای سبز شهری، عملیات گسترده تخریب ساخت وساز های غیرمجاز در باغات قصردشت با همکاری دستگاه های ذی ربط و با هدف حفظ حقوق بیت المال، با جدیت و قاطعیت اجرا شد.
شهري،شيراز،تخريب،باغات،عمليات،اقدام،شهرداري،سبز،حفظ،شهر،بامداد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، عملیات گسترده‌ای برای تخریب ساخت‌وساز‌های غیرمجاز بامداد روز گذشته در محدوده باغات منطقه 6 شیراز آغاز شد.
شهرداری با همکاری گشت هم‌پوشان و نیروی انتظامی، با جدیت به مقابله با افرادی که به تخریب فضای سبز شهری و تبدیل آن به ویلا اقدام کرده بودند پرداخت.
این عملیات از ساعت 3 بامداد آغاز و تا 18 همان روز ادامه داشت.
این اقدام در راستای تداوم روند قاطع شهرداری برای صیانت از باغات و فضا‌های سبز شهری و با هدف حفظ حقوق بیت‌المال به اجرا درآمد.
عملیات مذکور با حضور اداره کل پیشگیری و رفع تخلفات شهری معاونت محیط زیست و خدمات شهری، شهرداری منطقه 6، امور اراضی شهرستان و یگان امداد نیروی انتظامی، از ساعت 3 بامداد آغاز و در ساعت 18 به پایان رسید.
در جریان این اقدام میدانی، حدود 480 مترمربع ساخت‌وساز غیرمجاز مسکونی تخریب و باغی به مساحت تقریبی 1000 مترمربع آزادسازی شد.
این عملیات با حضور و تجمع برخی باغداران همراه بود.
روح‌الله خوشبخت، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز با اشاره به اهمیت این اقدام گفت: شیراز شهری باغ‌محور و میراث‌دار فضای سبز ارزشمند است و نمی‌توان اجازه داد این ریه‌های حیاتی به دلیل سودجویی برخی افراد از بین بروند.
برخورد با تخلفات در باغات، فقط یک اقدام شهری نیست بلکه مسئولیتی تاریخی در قبال آینده این شهر به‌شمار می‌رود.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون، بیش از 200 مورد تخلف در محدوده شهر و حریم شناسایی و با هماهنگی سازمان‌ها و نهاد‌های ذی‌ربط تخریب شده‌اند.
این عملیات نیز در ادامه همین روند، با رویکرد پیشگیرانه و قاطع اجرا شد.
خوشبخت همچنین با تأکید بر نقش شهروندان در حفظ باغات، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این تخلفات با گزارش‌های مردمی از طریق سامانه 137 و اپلیکیشن‌های شهری شناسایی شده‌اند.
شهروندان چشم بیدار شهر هستند و همراهی آنها تضمین‌کننده حفظ سیما و منظر طبیعی شیراز است.
معاون شهردار شیراز در پایان تأکید کرد: حفظ باغات و جلوگیری از تخریب تدریجی آنها فقط با قانون‌گرایی، هم‌افزایی میان نهاد‌ها و مشارکت آگاهانه مردم ممکن است.
شهرداری شیراز در مقابله با تخریب میراث سبز شهر، با هیچ فرد یا نهادی تعارف ندارد و نخواهد داشت.
انتهای پیام/424/