سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 108 کيلو گرم ترياک در همدان

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 19:17
فرمانده انتظامی استان همدان از کشف 108 کيلوگرم ترياک در دو عمليات پليس مبارزه با مواد مخدر استان همدان در استان البرز و شهرستان ملاير خبر داد.
مواد،مخدر،اطلاعاتي،استان،باند،همدان،مبارزه،پليس

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار بخشعلی کامرانی‌صالح از کشف 108 کیلوگرم تریاک در همدان خبر داد و اظهار کرد: به دنبال تلاش‌های اطلاعاتی چند ماهه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بر روی یک باند قاچاق و توزیع مواد مخدر مشخص شد این باند با شیوه و شگردهای پیچیده اقدام به انتقال مواد مخدر از استان‌های جنوبی به استان‌های مرکزی کشور می‌کند.
وی گفت: با توجه به اشراف اطلاعاتی ایجاد شده مشخص شد این باند اقدام به تهیه یک محموله سنگین مواد مخدر کرده است.
فرمانده انتظامی استان همدان بیان کرد: به منظور جلوگیری از خرد شدن مواد در یک تعامل اطلاعاتی، عملیات هدفمند و هوشمندانه با پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز، خودروی سواری آنها در ورودی مهرشهر کرج شناسایی و متوقف شد.
وی افزود: در بازرسی‌های صورت گرفته از این خودرو، 100 کیلوگرم تریاک کشف، چهار متهم دستگیر و دو خودروی سواری توقیف شد.
کامرانی‌صالح تصریح کرد: در عملیات دوم و در پی تلاش‌های اطلاعاتی، باند قاچاقچیان مواد مخدر انتقال‌دهنده مواد مخدر به شهرستان ملایر، شناسایی شد.
وی ادامه داد: با اشراف اطلاعاتی ایجاد شده کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان ملایر در یک اقدام عملیاتی خودروی سواری آنها در ورودی شهرستان ملایر شناسایی و در بازرسی از آن، هشت کیلو گرم تریاک با لفافه کشف و یک متهم در این خصوص دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان همدان در پایان تصریح کرد: اشراف و تعامل اطلاعاتی - عملیاتی دو رویکرد موثر در سطح ناجاست که ظرفیت‌های گسترده‌ای برای مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر ایجاد می‌کند و فرماندهی انتظامی استان از این ظرفیت نهایت بهره را می‌برد.
انتهای پیام/89039/خ