خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رامون بلاسکز: به زودی شاهد فعالیت کارخانه فیبر نوری در ونزوئلا خواهیم بود

مشرق | سیاسی، اقتصادی | دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 08:18
رامون بلاسکز در نشست اقتصادی با تجار ایرانی و ونزوئلایی گفت: به زودی شاهد فعالیت کارخانه فیبر نوری در ونزوئلا خواهیم بود و همکاری‌های خوبی در حوزه مخابراتی با ایران خواهیم داشت.
ونزوئلا،ايران،ايراني،ونزوئلايي،رامون،بيمه

به گزارش مشرق، رامون بلاسکز در نشست اقتصادی با تجار ایرانی و ونزوئلایی که با حضور قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: به زودی شاهد فعالیت کارخانه فیبر نوری در ونزوئلا خواهیم بود و همکاری‌های خوبی در حوزه مخابراتی با ایران خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: همچنین در حوزه بهداشت اولین کلینک درمان بیماران دیالیزی را با کمک ایران تجهیز کردیم که با کیفیت بسیار بالایی و قیمت پایینی فعالیت دارد.
وزیر حمل و نقل ونزوئلا و رئیس ونزوئلایی کمیسیون مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا تصریح کرد: در حال حاضر یک شرکت بیمه ایرانی در ونزوئلا تأسیس شده و از سه سال پیش برخی هواپیماها و کشتی‌ها تحت پوشش این بیمه قرار گرفته‌اند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت آیکو موتور ونزوئلا همکاری خوبی با ایران داشته و ۵ هزار خودرو با همکاری هم تولید کردیم و تاکنون شکایتی از این محصول باکیفیت از سمت مشتری‌ها صورت نگرفته است.
رامون متذکر شد: با تلاش‌های صورت گرفته توانستیم برخی موانع را رفع کنیم تا شرکت‌های خصوصی ایرانی بهتر بتوانند کار کنند و روابط تجاری بین دو کشور به بهترین شکل به ثمر برسد.