خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی در کرمانشاه

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 08:13
دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه از تشکیل کارگروه تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی در کرمانشاه خبرداد .
توقيفي،كرمانشاه،نقليه،وسايل،دادستان،مرتبط،انتظامي،پليس،مستمر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حمیدرضا کریمی در دومین جلسه تخصصی در سال 1404 با محوریت بررسی وضعیت وسایل نقلیه توقیفی اظهار کرد: این جلسات که طی دو سال گذشته به صورت مستمر و منظم تشکیل می‌شود، در راستای اجرای بخشنامه ریاست معظم قوه قضاییه و با هدف ساماندهی و تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی در استان کرمانشاه برگزار می‌شود.
وی عنوان کرد: در این نشست که به ریاست دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه برگزار شد، موضوع رفع توقیف موتورسیکلت‌ها و سایر وسایل نقلیه توقیفی به طور ویژه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دادستان کرمانشاه گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، کارگروهی متشکل از پلیس راهور، پلیس آگاهی، پلیس پیشگیری، معاونت پایش و توسعه منابع فرماندهی انتظامی و سایر پلیس‌های مرتبط تشکیل خواهد شد تا ضمن یکسان‌سازی آمارها، اقدامات لازم جهت اطلاع‌رسانی و تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی به انجام برسد.
وی افزود: همچنین مقرر شد با نظارت بازرسی انتظامی، تمهیداتی اندیشیده شود تا از بروز مشکلات احتمالی در آینده و تکرار موارد مشابه جلوگیری به عمل آید.
از جمله این تدابیر، الزام به تکمیل کامل اطلاعات مربوط به وسایل نقلیه توقیفی، به ویژه فیلدهای مرتبط با دستورات قضایی پیش از انتقال و استقرار خودروها در پارکینگ‌هاست.
دادستان مرکز استان کرمانشاه تاکید کرد: این جلسات مستمر و هماهنگ، گامی مهم در جهت بهبود فرآیندهای قضایی و انتظامی مرتبط با وسایل نقلیه توقیفی است و با همکاری تمامی دستگاه‌های ذیربط، تلاش خواهد شد مشکلات موجود به بهترین شکل ممکن حل و فصل شود.
انتهای پیام/