خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه تبریز: قرآن معلم فرهنگ‌ مقاومت است

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 19:04
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی قرآن را معلم فرهنگ‌ مقاومت خواند و گفت : وعده قرآن پیروزی حق بر باطل است که با تمسک به فرهنگ مقاومت و ایستادگی محقق می‌شود.
قرآن،فقيه،آذربايجان،شرقي،پيروزي،نماينده،اسلام،انقلاب

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز،به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در اختتامیه مسابقات استانی قرآن کریم اوقاف در تبریز اظهار داشت: یکی از درس‌هایی که قرآن به ما می‌دهد مقاومت و ایستادگی در برابر توطئه‌های دشمنان است که میوه این راهبرد، راه روشنی برای رسیدن به اهداف اسلام است.
وی افزود: ارتباط ضعیف با قرآن عامل اصلی مشکلات جوامع اسلامی است و در این مقطع دشمنان از استکبار گرفته تا برخی جوامعی که نام اسلام را یدک می‌کشند بینات قرآن را زیر پا می‌گذارند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در ادامه خاطر نشان کرد: در رژیم طاغوت تلاش بر این بود تا قرآن را از زندگی مردم حذف کنند اما چون کتاب الهی مشعل اسلام و مشعل هدایت است مردم را زیر چتر خود گرفت تا انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
وی اضافه کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی و به برکت امام راحل و رهبر معظم انقلاب کارهای ارزشمندی انجام شده و قرآن از مهجوریت درآمد اما جامعه ما هنوز به وظیفه خود در قبال قرآن عمل نکرده است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی قرآن را کتاب معرفت، حکمت و جهان بینی عنوان کرد و افزود: قرآن راه تفکر را برای بشریت باز کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در پایان گفت: با درس از قرآن که اخلاق، شریعت، طریقت و حکمت دارد می‌توان در برابر زیاده خواهی دشمنان مقاومت کرد و به پیروزی رسید.
انتهای پیام/ش