خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان حضور زائران ایرانی در شهر پیامبر (ص)

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 11 خرداد 1404 - 19:40
رئیس ستاد مدینه اعلام کرد: ۳۸ هزار حاجی از ۲۰ خرداد وارد مدینه می‌شوند.
زائران،مدينه،زيارت،محمدي،روضه،مشرف،نوبت،خرداد،حضور،ماه

باشگاه خبرنگاران جوان ـ حمید رضا محمدی رئیس ستاد مدینه منوره درباره خدمات صورت گرفته به زائران «مدینه قبل» گفت: بحمدالله کار انتقال زائران «مدینه قبل» از روز پانزدهم اردیبهشت ماه انجام گرفت و حدود ۴۸۵۰۰نفر در قالب ۳۳۷کاروان با ۲۰۸پرواز وارد شهر پیامبر شدند و بعد از ۵روز حضور، بوسیله قطار حرمین به مکه منتقل گشتند.
وی با اشاره به موقعیت اسکان زائران در شهر مدینه افزود: ۱۹هتل که همگی در نزدیکی حرم نبوی و بهشت بقیع قراردادشتند، محل اسکان زائران عزیز بود که می‌توانستند در کمتر از ۵دقیقه به حرم نبوی مشرف شوند.
محمدی درخصوص کم و کیف بازدید زائران از اماکن مذهبی مدینه گفت: زیارت دوره شامل زیارت مسجد قبا، ذوقبلتین و قبرستان احد در سومین روز حضور زائران برنامه ریزی شد که در این فرایند نیز همه زائران به زیارت دوره مشرف شدند و در این رابطه ۱۲۰۰دستگاه اتوبوس صفر کیلومتر به زائران خدمت رسانی کرد.
محمدی درباره موضوع نوبت روضه شریفه نیز گفت: تمامی زائران کشورمان در مدینه قبل به زیارت روضه مشرف شدند البته برخی زائران با نام نویسی در نسک نوبت گیری کردند و پس از چند روز با مساعدت کشور میزبان و فراهم شدن شرایط، نوبت گیری روضه به صورت گروهی انجام گرفت.
محمدی روند تغذیه و تدارکات در مدینه را مطلوب دانست و ابراز داشت: دو آشپزخانه ما با حدود ۵۰نفر نیروی زبده و توانمند کار طبخ و توزیع ۷۰۳هزار پرس غذا را عهده دار بوده‌اند که درخصوص زائران "مدینه بعد" نیز خدمات به زائران ادامه پیدا خواهد کرد.
رئیس ستاد مدینه پیرامون زمان حضور زائران "مدینه" بعد اعلام کرد: عملیات مدینه قبل شامگاه امروز یکشنبه یازدهم خرداد ماه با عزیمت۱۹۳۰ زائر به مکه خاتمه می‌یابد و عملیات مدینه بعد نیز پس از ایام تشریق در ۲۰ خرداد آغاز خواهد شد و تا ۴تیرماه ادامه دارد و از ۲۵خرداد تا ۹تیر ماه پرواز‌های برگشت زائران به کشور را خواهیم داشت.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت