کلاهبرداری 1000 میلیاردی به بهانه ساخت و ساز در ساری
فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری کلاهبردار حرفه ای که به بهانه ساخت و ساز ساختمان در نقاط خوب و گرانقیمت شهر ساری مبلغ 1000 میلیارد ریال از 30 شهروند کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سردار حسن مفخمی شهرستانی در تشریح این خبر بیان داشت: در پی مراجعه شهروندان به پلیس آگاهی مبنی بر اینکه شخصی به بهانه ساخت و ساز ساختمان، پیش فروش واحد ها و فروش مال غیر از آنها 1000 میلیارد ریال کلاهبرداری کرد و متواری شد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: با هماهنگی قضایی و با بررسی های صورت گرفته ماموران پلیس آگاهی انتظامی مازندران موفق شدند متهم را که به همین شیوه در استان تهران فعالیت و کلاهبرادی می کرد شناسایی و با هماهنگی قضائی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی استان مازندران تصریح کرد: متهم در تحقیقات به عمل آمده به بزه ارتکابی خود مبنی بر کلاهبرداری 1000 میلیارد ریالی از 30 شهروند ساروی و چندین پرونده دیگر کلاهبرداری اعتراف کرد.
سردار مفخمی با اشاره به اینکه متهم بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی و روانه زندان شد، خاطر نشان کرد: برای پیشگیری از وقوع چنین کلاهبرداری هایی، ضمن توجه به هشدارها و توصیههای پلیس، قبل از انجام هرگونه معامله ای با انجام استعلام از مراجع ذیصلاح، پس از رویت اصل سند و اطمینان از اصالت آن اقدام به معامله و خرید کنند.
انتهای پیام/