بلواوریجین ۶ نفر را به مرز فضا برد
سه جهانگرد، دو فارغالتحصیل اسپیس کمپ و یک مدیر ارشد اجرایی شرکت هوافضا دیروز همراه کپسول شرکت بلواوریجین به فضا سفر کردند و به زمین بازگشتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، این شش نفر جدیدترین مسافرانی هستند که شرکت بلواوریجین متعلق به جف بزوس به فضا برده است.
مارک راکت، هایمه آلمان، جس ویلیامز، پل جریس، گرچن گرین و ایمی مدینا جورج در کپسول RSS First Step به سفری در ارتفاع ۱۰۰ کیلومتری سیاره خاکی که به عنوان مرز بین زمین و فضا نیز شناخته میشود، رفتند.
RSS First Step یکی از دو کپسول سرنشیندار نیوشپارد بلواوریجین بهحساب میآید.
این شش نفر به مدت سه دقیقه بیوزنی را تجربه کردند و چشماندازی از زمین را از زاویه دید فضانوردان دیدند.
گرین بهمحض بازگشت به زمین گفت: ایدهآل بود.
وسیله پرتاب نیوشپارد که شامل یک کپسول و یک ماژول پیشرانش است در ساعت ۱۳:۳۹ دقیقه بهوقت گرینویچ دیروز از مقر پرتاب بلواوریجین در غرب ایالت تگزاس به فضا پرتاب شدند.
حدود دو و نیم دقیقه پس از پرواز، بوستر موتور خود را قطع کرد و از آن جدا شد.
به اینترتیب کپسول به سفر به سمت فضا ادامه داد و در نهایت به طور عمودی روی یک پد سیمانی در فاصلهای نهچندان دور از مکان پرتابش، روی زمین فرود آمد.