خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناترازی برق در اولویت بررسی ستاد مدیریت بحران شهر تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 11 خرداد 1404 - 11:52
نخستین جلسه شورای دبیران کارگروه‌های تخصصی ستاد مدیریت بحران شهر کلانشهر تهران در سال ۱۴۰۴، برگزار شد و ناترازی برق در اولویت بررسی این ستاد قرار گرفت.
جلسات،ستاد،تخصصي،تأكيد،عملكرد،برگزار،موضوعات،برق،بحران،اهميت ...

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای دبیران کارگروه‌های تخصصی ستاد مدیریت بحران شهر کلانشهر تهران در سال ۱۴۰۴، برگزار شد.
علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، با تأکید بر اهمیت برگزاری جلسات موضوعی ستاد در سال جدید، ابراز امیدواری کرد که دستورالعمل راه‌های اضطراری در سال جاری به نتیجه برسد.
️وی با بیان اینکه هر یک از کارگروه‌ها باید در راستای مأموریت کارگروه برای خود یک کار ویژه مشخص تعریف کنند، افزود: کارگروه‌ها باید تلاش کنند تا این اقدامات در طول سال جاری به سرانجام برسد.
️نصیری در ادامه با اشاره به اهمیت مسئله آب اظهار کرد: موضوع کم آبی به اندازه‌ای حیاتی است که باید به صورت اختصاصی در قالب کارگروهی جداگانه (جدا از موضوعات مربوط به برق و گاز) بررسی شود و نباید با سایر موضوعات ادغام گردد.
️وی همچنین با تأکید بر تفکیک موضوعات مرتبط با گاز و برق در کارگروه‌ها گفت: برق از نظر آسیب‌پذیری سازه‌ای و ناترازی، در رتبه اول قرار دارد و میزان آمادگی در برابر آن پایین‌تر است.
ما نیز در قبال این مسائل مسئولیت داریم و باید توجه و اهتمام بیشتری نسبت به آن‌ها داشته باشیم.
️رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با تأکید بر اهمیت مسائل پشتیبانی، خاطرنشان کرد: عملکرد کارگروه‌ها نباید صرفاً بر مبنای برگزاری جلسات سنجیده شود، بلکه ارزیابی عملکرد واقعی آن‌ها نیز ضروری است.
️وی بر ضرورت تعیین برنامه مشخص برای کارگروه‌ها و تدوین نقشه راه جهت بهبود عملکرد تأکید کرد و افزود: اصل بر انجام کار است، نه صرفاً تشکیل جلسات.
️نصیری همچنین با اشاره به جایگاه قانونی ستاد گفت: این ستاد باید تشکیل شود و عدم حضور یکی از رؤسا نباید مانع برگزاری جلسات گردد.
این جلسات با حضور نماینده تام‌الاختیار دستگاه‌ها نیز می‌تواند برگزار شود.
️وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در برخی ستادها متأسفانه به نظرات اعضا توجه نمی‌شود یا گاهی این نظرات به‌طور مهندسی‌شده تغییر می‌کند.
ما تلاش کرده‌ایم در صورت تصویب یک موضوع، نظر نمایندگان دستگاه‌ها لحاظ شود.
در ادامه جلسه، گزارش دبیرخانه از فعالیت‌های سال ۱۴۰۳ قرائت شد.
بر اساس این گزارش، طی سال گذشته پنج مرحله تمرین تخصصی و پانزده سناریوی تخصصی در کارگروه‌ها برگزار شده است.
همچنین بازنگری در آئین‌نامه اجرایی ستاد، ارزیابی کیفی عملکرد کارگروه‌ها، پیگیری اجرای کار ویژه‌های کارگروه‌ها و اصلاح ساختار کارگروه‌های تخصصی به‌عنوان مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌رو مطرح شد.‌
همچنین در این جلسه گزارشی از تمرین سراسری زلزله، که دوم اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد، همراه با درس‌آموخته‌های حاصل از آن ارائه شد.
️در پایان نیز موضوعاتی از جمله مستندسازی اقدامات و اظهار نظر نمایندگان دستگاه‌های مختلف درباره مسائل مطرح‌شده، مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.