ایستگاه مترو چیتگر امروز بیستساله شد
ایستگاه مترو چیتگر در تاریخ ۱۱ خرداد ۱۳۸۴ آغاز به کار کرد و امروز بیستساله شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایستگاه مترو چیتگر از خط ۵ مترو در تاریخ ۱۱ خرداد ۱۳۸۴ آغاز به کار کرد و اکنون ۲۰ سال از فعالیت آن میگذرد.
ایستگاه مترو چیتگر با مساحت سرپوشیده ۵ هزار و ۱۶۰ مترمربع و ۱۱ هزار و ۶۰۷ مترمربع فضای باز، در عمق ۱۰ متری زمین و در کیلومتر ۸ آزادراه تهران–کرج، روبهروی کارخانه بهنوش، بلوار کوهک واقع شده است.
ایستگاه چیتگر در آینده و با توسعه خطوط مترو تهران، بهعنوان مبدأ غربی خط ۹ متروی تهران و خط ۱۱ متروی تهران محسوب خواهد شد.
ایستگاه چیتگر هماکنون دارای ۱ ورودی است.
همچنین این ایستگاه مجهز به ۴ دستگاه آسانسور، ۲ دستگاه پلهبرقی، ۴ گیت ورودی و ۴ خروجی است و روزانه بهطور متوسط پذیرای حدود ۵ هزار و ۷۰۰ مسافر است.
گفتنی است در نزدیکی این ایستگاه، دریاچه چیتگر، پارک جنگلی چیتگر، ایرانمال، رزمال و مجتمع تماس قرار دارد.
همچنین خطوط اتوبوسرانی منتهی به این ایستگاه شامل مترو چیتگر به شهرک دانشگاه در منطقه ۲۱، مترو چیتگر به تقاطع همت و کوروش (سهراه ضرابخانه)، و مترو چیتگر به پایانه شهید جوزانی و دریاچه (شهدای خلیج فارس) است.