خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت دفن اموات در بهشت زهرا (س) بحرانی نیست

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 11 خرداد 1404 - 11:11
صادقی گفت: بهشت زهرا (س) تا چندین سال آینده امکان دفن اموات را دارد و لذا ما در وضعیتی نیستیم که تصمیم عجولانه‌ای بگیریم.
تهران،اموات،جنوب،صادقي،دفن،تاكيد،شورا،عضو

باشگاه خبرنگاران جوان - احمد صادقی، عضو شورای اسلامی شهر تهران در سیصد و سی امین جلسه شورا در تذکر پیش از دستور خود گفت: ما در وضعیت بحرانی دفن اموات نیستیم، این موضوع را بنده بعد از ساعت‌ها جلسه کارشناسی و بر اساس نظر کارشناسان مطرح می‌کنم.
بهشت زهرا (س) تا چندین سال آینده امکان دفن اموات را دارد و لذا ما در وضعیتی نیستیم که تصمیم عجولانه‌ای بگیریم.
صادقی در ادامه افزود: فکر می‌کنم این شلوغ کردن‌های بیش از حد برخی که ادعا می‌کنند دیگر جایی برای دفن اموات نیست و اموات روی دست ما می‌ماند بر اساس مقاصدی بیان می‌شود که باید به این مهم توجه شود.
مافیای زمین که می‌خواهند مشکلاتی را بزرگ کنند و به منافعی برسند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در برنامه چهارم تاکید کردیم آرامستان‌ها به چند دلیل از جمله مباحث ترافیکی، زیست محیطی، اجتماعی و ...
نباید یک جا متمرکز شوند و می‌بایست تقسیم شوند و در شمال، شرق و غرب تهران توسعه پیدا کنند.
صادقی افزود: اینکه تاکید می‌شود آرامستان‌ها فقط در جنوب توسعه داده شوند و بعد فضایی ایجاد کنند که دیگر جا برای دفن اموات نیست، این موضوع قابل تامل است.
صادقی افزود: مطالبه مردم جنوب تهران به ویژه مردم شریف ری اضافه نکردن بار زیست محیطی، ترافیکی و اجتماعی به دوش مردم جنوب تهران است.
این عضو شورا گفت: مجدد از شورا درخواست دارم به این موضوع ورود کرده و تاکید شود شهرداری به وظیفه خود درست عمل کند.
اینکه تاکید شده در غرب، شرق و شمال تهران بایستی آرامستان‌ها توسعه یابند تا دسترسی شهروندان تسهیل گردد، چرا عملیاتی نمی‌شود؟
وی در پایان گفت: نباید بگذاریم یک مشکل در جنوب تهران به غده‌ای بزرگ تبدیل شود، تمرکز آرامستان‌ها از جنوب تهران باید برداشته و در تمامی قسمت‌های شهر توزیع شود.