خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال پیام آمریکا از مسیر عمان؛ چرا این بار خارج از مذاکرات؟

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 11 خرداد 1404 - 11:00
پيشنهادي،متن،آمريكا،ايران،مذاكرات،عناصر

به گزارش مشرق،یکی از کاربران توئیتری درباره متن پیشنهادی آمریکا به ایران پیش از دور جدید مذاکرات نوشت:
چند نکته و احتمال از ارائه متن پیشنهادی آمریکا به ایران پیش از دور جدید مذاکرات
عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان از ارسال عناصر پیشنهادی آمریکا به ایران توسط وزیر خارجه عمان خبر داد و نوشت: برادر عزیزم آقای بدر البوسعیدی، وزیر محترم امور خارجه عمان، امروز در سفر کوتاهی به تهران عناصر پیشنهادی آمریکا را ارائه داد که بر اساس اصول، منافع ملی و حقوق مردم ایران به آن پاسخ مقتضی داده خواهد شد.
چند نکته و احتمال در این رابطه وجود دارد:
۱.
این احتمال می‌رود که متن پیشنهادی آمریکا احتمالا در پاسخ به متن پیشنهادی تهران در دور سوم ارائه شده است.
۲.
متن پیشنهادی آمریکا احتمالا دارای مفاد و عناصر جدیدی است که نوع پاسخ ایران به آن می‌تواند منجر به تداوم یا توقف مذاکرات شود.
۳.
اینکه اولین متن پیشنهادی آمریکا نه در خلال مذاکرات بلکه پیش از دور جدید مذاکرات ارسال شده است، معنادار است و احتمالا در راستای افزایش فشار بر ایران برای اتخاذ تصمیم است.
۴.
ارسال این متن با انتشار گزارش جهت‌دار آژانس همزمان شده است که این نیز معنادار است.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.