خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تور ایران - آذربایجان فوق‌العاده بود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 11 خرداد 1404 - 09:13
رکابزن تیم بایک اید آلمان و نفر دوم مجموع تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان از کیفیت بالای مسابقات، نتایج درخشان خود و حمایت هم تیمی هایش گفت.
تور،كسب،مرحله،ركابزن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سی‌وهفتمین دوره تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری ایران - آذربایجان ظهر روز گذشته پس از برگزاری 5 مرحله و معرفی نفرات برتر به‌کار خود پایان داد.
مایکل میکیاس، رکابزن تیم بایک‌اید آلمان که موفق به کسب مقام دوم مرحله پایانی شد، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، اظهار کرد: تور خیلی خوبی بود و توانستم در مرحله اول به قهرمانی رسیده و پیراهن طلایی را هم کسب کنم.
از هم تیمی‌هایم بابت کمک‌هایشان تشکر می‌کنم.
وی افزود: امروز علاوه بر مرحله پنجم، مقام دوم را در مجموع تور کسب کردم و پیراهن های سبز (امتیازی) و سفید (بهترین رکابزن زیر 23 سال) را کسب کردم.
بابت این نتایج بسیار خوشحال هستم.
رکابزن اریتره‌ای بایک‌اید آلمان در پایان، گفت: قدردان عوامل برگزاری و میزبانی تور دوچرخه‌سواری ایران - آذربایجان هستم.
انتهای پیام/