خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک‌های غذایی برای غزه در اردن در حال فاسد شدن هستند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 10 خرداد 1404 - 23:00
گزارش‌ها حاکی از آن است که کمک‌ها در اردن در حالی که فلسطینی‌ها در غزه گرسنه هستند، در حال فاسد شدن هستند.
ماه،فاسد،غزه،اردن،مقامات

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - یک گزارش خبری می‌گوید حدود ۲۰۰۰۰۰ تن آرد در اردن در حال فاسد شدن است در حالی که مردم ناامید غزه پس از سه ماه محدودیت‌های اسرائیل بر غذا، آب و دارو منتظر سیل کمک‌ها هستند.
غذا‌های جعبه‌ای که می‌توانند ۲۰۰۰۰۰ نفر را به مدت یک ماه تغذیه کنند در انبار‌ها در حال فاسد شدن هستند و گرسنگی روز به روز در قلمرو محاصره شده فلسطین بدتر می‌شود.
جاناتان فاولر، سخنگوی آنروا، به NPR گفت: «برخی از مواد غذایی که داریم در ماه ژوئیه منقضی می‌شوند...
برخی از آنها باید دور ریخته شوند.»
این گزارش می‌گوید مقامات اسرائیلی به مقامات سازمان ملل گفته‌اند که دیگر اجازه ورود کمک از اردن یا مصر را نخواهند داد، زیرا بنیاد به اصطلاح بشردوستانه غزه تحت نظارت آمریکا و اسرائیل تحویل‌های امدادی و حیاتی را بر عهده گرفته است!
منبع: الجزیره