خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان پروازهای رفت حج 1404 /آغاز پروازهای برگشت از 21 خرداد

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 10 خرداد 1404 - 19:30
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با اشاره به اتمام پرواز رفت زائران حج 1404 گفت: پرواز برگشت حجاج از 21 خرداد آغاز و تا 10 تیرماه ادامه دارد.
پرواز،زائران،حج،فرودگاه،امام،1404،فرودگاهي،پروازهاي

سعید چلندری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: امروز 10 خرداد، آخرین پرواز رفت زائران حج 1404 از شهر فرودگاهی امام انجام شد و عملیات اعزام زائران به پایان رسید.
وی با بیان این‌که 92 پرواز انتقال زائران به سرزمین وحی را انجام دادند، افزود: از این تعداد، 72 پرواز را ایران‌ایر و 20 پرواز را شرکت فلایناس عربستان انجام دادند.
وی ادامه داد: در مجموع 23 هزار و 304 زائر حج 1404 از شهر فرودگاهی امام به عربستان منتقل شدند.
59 پرواز مربوط به مدینه‌قبل و 33 پرواز مدینه‌بعد بود که به فرودگاه جده انجام شد.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) یادآور شد: خوشبختانه در پروازهای حج 1404 کمترین میزان تأخیر ثبت شد و میانگین تأخیر پروازها 25 دقیقه بود.
چلندری با بیان این‌که در پروازهای رفت، 674 هزار و 598 کیلوگرم بار زائران به عربستان حمل شد، تصریح کرد: با تدابیر صورت‌گرفته، در حج امسال از انتقال آب زمزم توسط زائران جلوگیری به عمل آمد و پیش‌بینی‌های لازم برای انتقال آن به کشور انجام شده است.
بر این اساس، به هر زائر 5 لیتر آب زمزم که هم‌اکنون به فرودگاه امام منتقل شده و توسط ایرلاین‌ها و فرودگاه نگهداری می‌شود، داده خواهد شد.
وی با اعلام این‌که پروازهای برگشت حج 1404 از 21 خرداد آغاز و تا 10 تیر ادامه خواهد داشت، گفت: از مستقبلین عزیز درخواست می‌کنیم با توجه به همزمانی بازگشت حجاج با ماه محرم، پیش از عزیمت به فرودگاه با شماره 5100185 تماس گرفته یا به سایت شهر فرودگاهی مراجعه کرده و نام و شماره کاروان را دریافت کنند.
به گفته وی، در پروازهای برگشت حجاج، 92 پرواز به فرودگاه امام خمینی (ره) انجام خواهد شد.
انتهای پیام/