خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خارجه عربستان: به همراه قطر از بخش دولتی سوریه حمایت مالی خواهیم کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 10 خرداد 1404 - 18:35
وزیر امور خارجه عربستان سعودی می‌گوید این کشور به همراه قطر از کارمندان دولت سوریه حمایت مالی خواهد کرد.
سوريه،اقتصادي،لغو،سعودي،عربستان،سفر،مالي،حمايت،فرحان،قطر،كوي ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر امور خارجه عربستان سعودی روز شنبه گفت که این پادشاهی به طور مشترک با قطر از کارمندان دولت در سوریه حمایت مالی خواهد کرد.
بن فرحان در یک کنفرانس مطبوعاتی با همتای سوری خود، اسعد الشیبانی در دمشق گفت: «پادشاهی به همراه قطر از کارمندان دولت در سوریه حمایت مالی مشترک خواهد کرد.»
او جزئیاتی در مورد میزان حمایت مالی که قرار است توسط ریاض و دوحه ارائه شود، ارائه نکرد.
با این حال، این اقدام، منعکس کننده اقدام مشابه قطر برای حمایت مالی از بخش دولتی سوریه است.
سفر او چند هفته پس از آن صورت می‌گیرد که ایالات متحده در یک اعلامیه غافلگیرکننده، تحریم‌های سوریه را لغو کرد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا این تصمیم را در جریان سفر اخیر خود به خاورمیانه گرفت و گفت که این تصمیم به همراه ولیعهد عربستان سعودی گرفته شده است، کشوری که طرفدار اصلی لغو تحریم‌ها بود.
اتحادیه اروپا نیز اخیراً تحریم‌های اقتصادی علیه سوریه را لغو کرد.
بن فرحان به نقش کشورش در کمک به لغو تحریم‌های اقتصادی علیه سوریه اشاره کرد و گفت که عربستان سعودی همچنان یکی از حامیان اصلی سوریه در مسیر بازسازی و بهبود اقتصادی خواهد بود.
او گفت که یک هیئت اقتصادی سطح بالا از عربستان او را همراهی می‌کند تا «با طرف سوری برای تقویت جنبه‌های همکاری در زمینه‌های مختلف مذاکره کند.»
وی گفت که در روز‌های آینده چندین سفر توسط بازرگانان سعودی به سوریه برای بحث در مورد سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی، کشاورزی، زیرساخت‌ها و سایر بخش‌ها انجام خواهد شد.
سوریه به دنبال تقویت روابط با رهبران عرب و غربی پس از سقوط دولت بشار اسد است.
این کشور امیدوار است که جریان کمک‌ها و سرمایه‌گذاری‌های همسایگان خلیج فارس پس از لغو تحریم‌های اقتصادی به بازسازی کشوری که در اثر درگیری ویران شده است، کمک کند.
خبرگزاری دولتی سوریه، سانا، به نقل از یک منبع در دفتر رئیس جمهور موقت سوریه گزارش داد که الجولانی قرار است روز یکشنبه به دعوت شیخ مشعل الاحمد الصباح، امیر کویت، از کویت بازدید کند.
این منبع گفت که الجولانی قرار است در اولین سفر رسمی خود به کویت، در مورد همکاری مشترک در جنبه‌های مختلف اقتصادی و سیاسی بحث کند.
منبع: رویترز