خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنین وارد یکصد و سی‌امین روز شد - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 10 خرداد 1404 - 18:12
تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنین و اردوگاه آن در کرانه باختری امروز وارد یکصد و سی امین روز شد و صهیونیستها شماری از شهروندان فلسطینی را بازداشت کرده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
جنين،تجاوزات،صهيونيستها،صهيونيست،اردوگاه،نظاميان،صهيونيستي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به تجاوزات خود به جنین و اردوگاه آن در کرانه باختری ادامه می دهد که امروز وارد یکصد و سی امین روز شده است.
بر اساس گزارش کمیته اطلاع رسانی اردوگاه جنین، این در حالی است که تجاوزات صهیونیستها تشدید شده و شهروندانی که قصد تشرف به حج دارند، از این تجاوزات در امان نبوده اند.
نظامیان صهیونیست امروز سامر جرادات آزاده فلسطینی را در شهرک سیله الحارثیه و خالد حاتم علیات جوان فلسطینی را در دیرابوضعیف بازداشت کردند.
رزمندگان مقاومت توانستند با بسته انفجاری یک یگان ارتش رژیم صهیونیستی را در ورودی شهرک سیله الحارثیه هدف قرار دهند.
نظامیان صهیونیست شب گذشته شماری از شهروندان را در میدان روستای کفیرت در جنوب جنین بازداشت کردند و آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
بر اساس گزارش کمیته اطلاع رسانی اردوگاه جنین، صهیونیستها همچنین به برخی منازل مردم حمله ور شدند.
این کمیته اعلام کرد که خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی عمدا با اتوبوس حامل حجاج شهر جنین که آزادگان و خانواده های اسیران و شهدا بودند، برخورد کردند.
نظامیان صهیونیست همچنین به روستای صانور در جنوب جنین حمله کردند و شهروندان را هدف گلوله قرار دادند که به زخمی شدن یک شهروند و دو فرزند وی منجر شد.
صهیونیستها به سمت خودروهای حامل شهروندان فلسطینی در این منطقه تیراندازی کردند.
انتهای پیام/