خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اذعان هند به سرنگونی جنگنده‌هایش توسط پاکستان

مهر | بین‌الملل | شنبه، 10 خرداد 1404 - 17:41
هند برای اولین بار سرنگونی هواپیماهای جنگی خود توسط پاکستان را تایید کرد.
هند،پاكستان،آنيل،ستادكل،سرنگون،سرنگوني،كشمير

به گزارش خبرگزاری مهر، آنیل چوهان، رئیس ستادکل ارتش هند، برای نخستین بار تایید کرد که پاکستان شماری از جنگنده‌های متعلق به دهلی نو را سرنگون کرده است.
رئیس ستادکل ارتش هند در گفتگو با شبکه بلومبرگ با اشاره به این اتفاق گفت: مسئله مهم سرنگونی هواپیما نیست، بلکه دلیل آن مهم است.
آنیل چوهان، همچنین از وجود اشتباهات تاکتیکی در پرواز جنگنده‌های هندی سخن گفت و افزود که هند با شناسایی این اشتباهات، توانسته در مدت کوتاهی آن را اصلاح و بار دیگر عملیات‌های هوایی خود را ازسر بگیرد.
وی ادعای پاکستان درباره سرنگونی ۶ جنگنده هندی را رد کرده، آن را نادرست دانست و گفت: مهم‌تر از تعداد هواپیماهای سرنگون شده، دلیل آن و اقدامات بعدی ماست.
در پی حمله تروریستی ۲۲ آوریل در منطقه پلگهام واقع در کشمیر تحت کنترل هند که منجر به کشته شدن ۲۶ نفر شد، دهلی نو در ۶ ماه می با حملات موشکی به خاک پاکستان و منطقه آزاد کشمیر به این رویداد پاسخ داد.
عملیات نظامی هند با عنوان «عملیات سیندور» توسط نارندرا مودی نخست‌وزیر یک «لحظه افتخار» توصیف شد.
این در حالیست که ۲ کشور در ۱۰ ماه می به آتش‌بس دست یافتند.