خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیرزن ۶۰ ساله سارق از آب درآمد

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 10 خرداد 1404 - 17:00
فرمانده انتظامی شهرستان خرمدره از دستگیری یک پیرزن ۶۰ ساله خبر داد و گفت: این سارق اقدام به کش روزنی از طلافروشی‌ها می‌کرد.
طلافروشي،سارق،طلا،سرقت،ماموران

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان، سرهنگ علیرضا مقدم امروز ۱۰ خرداد اظهار کرد: پس از وقوع سرقت طلا و تلفن همراه از یک طلافروشی در شهر خرمدره، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
در تحقیقات ماموران کلانتری ۱۱ مشخص شد سارق، پیرزنی۶۰ ساله، اهل و ساکن یکی از استان‌های مرکزی کشور است که به صورت حرفه‌ای اقدام به سرقت گوشی همراه و طلا از طلافروشی کرده است.
وی گفت: ماموران سارق را دستگیر کردند و جهت انجام تحقیقات به پلیس آگاهی انتقال دادند.
متهم در مواجهه با دلایل و مستندات در دست صراحتا به بزه انتسابی اعتراف کرد و با تشکیل پرونده مقدماتی در اختیار مقام قضائی قرار گرفت.