خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت منابع آبی ایران بحرانی است

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 خرداد 1404 - 15:59
ساری عضو هیئت مدیره شرکت مدیریت منابع آب ایران وضعیت نزولات جوی و منابع آبی ایران را به دلیل تغییر اقلیم بحرانی دانست.
آب،منابع،آبي،مديريت،نزولات،حراست

به گزارش خبرنگار مهر، علی پوراحمد بعد از ظهر شنبه در نشست مدیران حراست صنعت آب و آبفای کشور با نگران‌کننده و بحرانی خواندن وضعیت نزولات جوی و منابع آبی در کشور، خاطرنشان کرد: کمبود منابع، تغییر اقلیم، رشد فزاینده جمعیت و تقاضا، نیازمند مدیریت هوشمند، تصمیم‌گیری دقیق و مراقبت مستمر از زیرساخت‌ها و اطلاعات حساس صنعت است.
علی بهمنش مدیرکل حراست شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی نزولات جوی در سال آبی جاری نسبت به سال پیش از آن، مدیریت منابع و مصارف را بسیار سخت و حساس دانست.
وی گفت: در چنین شرایط حساسی که موضوع آب می‌تواند به پیشران مباحث ضد امنیتی تبدیل شود، همچنانکه تأمین آب می‌تواند امنیت آفرین باشد، با هدف ایجاد همدلی و هم‌افزایی در تأمین آب و ارتقا امنیت آبی، برگزاری نشست مشترک حراست‌های دو حوزه درهم تنیده آب و آبفا در دستور کار قرار گرفت.‌