خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۵ شهر فارس میزبان مراسم بزرگداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره)

مهر | سیاسی، استان‌ها | شنبه، 10 خرداد 1404 - 15:41
شیراز-رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینکه ۷۵ شهر استان آماده برگزاری سالروز ارتحال امام خمینی(ره) خواهند بود، گفت: ۱۲ هزار نفراز فارس در این ایام به مرقد امام اعزام می شوند.
امام،خرداد،مراسم،اسلامي،حضرت،بزرگداشت،خميني،فارس،ارتحال،سالر ...

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین حسین ملک‌مکان با اشاره به برگزاری مراسم گرامیداشت ارتحال امام (ره) و قیام ۱۵ خرداد گفت: شعار محوری سی و ششمین سالروز ارتحال بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای ۱۵ خرداد، شعار «امام امید و اقتدار» است.
به این معنا که «امام» به‌مثابه منشأ تفکّر و منبع تحوّل و شخصیتی زنده با افکاری جاری و ساری و واجد منظومه‌ای معرفتی و تمدّنی است.
وی ادامه داد: «امید» برآمده از ایمان عمیق به سنت الهی، باور به ظرفیّت عظیم امّت و مردم و اعتماد به نصرت خداوند است و «اقتدار» برآیندی از مشروعیّت حاکمیّت الهی، مقبولیّت مردمی، سرمایه اجتماعی خودباوری دینی و مقاومت فعّالانه است.
به بیان دیگر این شعار حامل سه مطلب راهبردی است.
امام به‌مثابه منشأ تفکّر و منبع تحوّل، مولّد امیدی تاریخی برای امّت اسلامی و ضامن اقتداری تمدّنی برای آینده این سرزمین است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس در ادامه برنامه‌های بزرگداشت سی و ششمین سالروز ارتحال بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای ۱۵ خرداد را تشریح کرد و افزود: در بیش از ۷۵ شهر از استان فارس مراسم بزرگداشت حضرت امام خمینی برگزار می‌شود.
در شهر شیراز این مراسم روز ۱۳ خرداد هم‌زمان با اقامه نماز مغرب و عشا به‌عنوان مراسم محوری با سخنرانی آیت‌الله صدیقی امام‌جمعه موقت تهران، در حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع) شبستان امام خمینی برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام ملک مکان گفت: چهارشنبه‌شب، ۱۴ خرداد مراسم بزرگداشت سالروز شهادت شهدای قیام ۱۵ خرداد، در حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع) شبستان امام خمینی با سخنرانی بهادری جهرمی (سخنگوی دولت سیزدهم) و با مدّاحی سیّد محسن بنی فاطمی برگزار می‌شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس تصریح کرد: امسال بیش از ۱۲ هزار زائر از استان فارس به مرقد مطهّر حضرت امام خمینی جهت شرکت در مراسم بزرگداشت سی و ششمین سالگرد امام راحل و استماع و بهره‌مندی از سخنان رهبر معظّم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای مشرف خواهند شد.
حرکت زائرین صبح روز سه‌شنبه ۱۳ خرداد با بدرقه مسئولین از شهر شیراز انجام می‌گیرد.