خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آنروا: ادعا‌های اسرائیل جان کارکنان ما را به خطر می‌اندازد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 10 خرداد 1404 - 14:58
کمیسر کل آژانس آنروا در نامه‌ای به وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ادعا‌های بی اساس کابینه این رژیم، جان کارکنان آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را به خطر می‌اندازد.
آنروا،غزه،آژانس،اسرائيل،رژيم،فيليپ،نوار،كابينه،طرحي

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از الجزیره، فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس آنروا در نامه‌ای به گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: کابینه اسرائیل به مدت ۲۰ ماه است که ادعا‌هایی بی اساس علیه آنروا را مطرح می‌کند که این امر زندگی کارکنان این آژانس را به خطر می‌اندازد.
وی تصریح کرد: چندین بار اعلام کردیم که آمادگی ارائه شواهد و اطلاعاتی را داریم که آژانس‌های مطرح شده علیه آژانس را رد می‌کند، اما پاسخی دریافت نکردیم.
لازارینی افزود: کابینه اسرائیل ادله کافی علیه آژانس آنروا به سازمان ملل ارائه نکرده است و اقدامات کیفری ویژه‌ای نیز انجام نداده است.
از سوی دیگر تام فلچر، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور انسانی گفت: طرحی گسترده برای رساندن کمک‌های فوری به نوار غزه داریم.
وی افزود: شرایط در نوار غزه سخت است، اما ما می‌دانیم که چگونه این طرح را فعال کنیم و تمام دنیا خواهان این امر است.
فیلیپ لازارینی پیشتر نیز به خبرنگاران در باشگاه ملی مطبوعات ژاپن در توکیو گفت: طرحی که اسرائیل برای توزیع کمک‌ها در غزه پیشنهاد کرده است، مطابق با اصول بنیادین بشردوستانه نیست.
رئیس «آنروا» همچنین اظهار داشت: دیروز تصاویر تکان‌دهنده‌ای از مردم گرسنه دیدیم که از روی درماندگی برای غذا به نرده‌ها فشار می‌آوردند.
[صحنه‌ای]آشفته، تحقیرآمیز و ناامن بود.
وی با اشاره به مرگ غیرنظامیان در جریان جنگ هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی در این منطقه کوچک ساحلی، افزود: معتقدم که این [مدل کمک‌رسانی]اتلاف منابع و منحرف‌کردن توجه‌ها از جنایات [رژیم اسرائیل در غزه]است.
منبع: ایرنا