خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان رویداد استارت‌اپی «رادصا» با برتری تیم‌های دانشجویی

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 10 خرداد 1404 - 14:52
رویداد استارت‌اپی «رادصا» با برتری تیم دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر به کار خود پایان داد.
دانشكده،مهندسي،دكتر،فناوري،تيم،پارك،علم،كامپيوتر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این رویداد با همکاری پارک علم و فناوری این دانشگاه، دانشکده‌های مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت، و با حمایت صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی «دریک»، برگزار شد.
در این مراسم، دکتر سیدمسعود قریشی، معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اهداف این رویداد را «شناسایی و ارزیابی ایده‌های نوآورانه و حمایت از آن‌ها و همچنین پیوند موثر میان دانشکده ها با پارک علم و فناوری دانشگاه» عنوان کرد و گفت برای اولین بار ارائه های نهایی درس های کارآفرینی در دانشکده ها در پارک علم و فناوری انجام شد.
این رویداد با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از اساتید، کارشناسان و متخصصان حوزه فناوری و نوآوری در محل پارک علم و فناوری برگزار شد و طی آن، ۹ تیم دانشجویی استارتاپی به ارائه طرح‌های خود در برابر پنلی از داوران پرداختند.
از میان این ۹ تیم، پنج تیم از دانشجویان درس «کارآفرینی و طراحی کسب‌وکار» به تدریس دکتر کاوه‌محمد سیروس از دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت، و چهار تیم از دانشجویان درس «توسعه کسب‌وکارهای نوپا» به تدریس دکتر امیرحسین روشن‌ضمیر از دانشکده مهندسی کامپیوتر بودند.
در پایان رقابت‌ها، تیم استارتاپی LUMA از دانشکده مهندسی کامپیوتر با موضوع «پلتفرم مشاوره در حوزه سلامت روان» موفق به کسب رتبه نخست شد.
اعضای این تیم شامل اهورا گرجی، نگار کاکائی و نگار صادقیان بودند.
در این مراسم، اعضای هیئت علمی دو دانشکده از جمله دکتر مسعود ماهوت‌چی (رئیس دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت)، دکتر کاوه‌محمد سیروس (عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت)، دکتر مریم امیرمزلقانی (معاون پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر)، دکتر مرتضی صاحب‌الزمانی و دکتر حامد فربه نیز حضور داشتند.