خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت چهاردهم مصمم به تغییر قواعد بازی برای زنان شاغل

مهر | سیاسی، استان‌ها | شنبه، 10 خرداد 1404 - 14:41
سمنان- معاون امور زنان رئیس‌جمهور با تأکید بر عزم جدی دولت در حمایت از اشتغال زنان، گفت: رفع تبعیض به نفع بانوان، یکی از اولویت‌های کلیدی دولت چهاردهم است.
مشاغل،زنان،بانوان،زمينه،دولت،چهاردهم،بهروز

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا بهروز آذر ظهر شنبه در مراسم تقدیر از صادر کنندگان نمونه استان سمنان و همچنین همایش زنان کنشگر در سالن همایش‌های اتاق سمنان با اشاره به عزم جدی دولت در زمینه حمایت از مشاغل بانوان، بیان کرد: رفع تبعیض به سود زنان اولویت دولت چهاردهم است.
وی از اهتمام جدی در راستای حل مشکلات زنان در کشور خبر داد و افزود: در زمان حاضر با تلاش‌های صورت گرفته هیچ تبعیضی در عرصه اقتصادی علیه زنان وجود ندارد.
معاون رئیس جمهور با اشاره به چالش‌های مشاغل زنان گفت: در زمینه تضامین و همچنین پیدا کردن بازار فروش مناسب همچنان چالش‌هایی در مشاغل بانوان وجود دارد که در تلاش هستیم با راهکارهای خلاقانه این چالش‌ها را کاهش دهیم.
بهروز نیاز به شرکت‌های تخصصی داریم که در زمینه مشاغل خانگی و زنان فعالیت داشته باشند، بیان کرد: باید زمینه اتصال تولیدات بانوان به بازارهای فروش فراهم شود که در این عرصه دولت چهاردهم برنامه ریزی جدی دارد.
وی با بیان اینکه مشکل اتصال به بازار یکی از مسائلی است که مشاغل بانوان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند افزود رونق فعالیت‌های اقتصادی با ایجاد تحول در زیست بوم با رویکرد مشاغل بانوان از تأکیدات دولت چهاردهم است