خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موتورسواران عامل ۵۷ درصد تصادفات مرگبار بزرگراه‌های تهران در دو ماه اول امسال

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 10 خرداد 1404 - 14:11
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، از افزایش نگران‌کننده تصادفات فوتی موتورسیکلت‌سواران در بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
درصد،تصادفات،تهران،راهور،فوتي،پليس،جوانبخت،سرهنگ

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ جوانبخت رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، در برنامه تلویزیونی شهر امن با اشاره به آمار تصادفات دو ماه ابتدایی سال جاری اعلام کرد: ۵۷ درصد از تصادفات فوتی تهران مربوط به موتورسیکلت‌سواران در بزرگراه‌ها بوده است.
وی افزود: در این مدت، فوت ۵۱ نفر از موتورسواران ثبت شده که معادل ۴۱ درصد از کل جان‌باختگان تصادفات شهر تهران است.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور درباره دلایل اصلی این تصادفات گفت: ۳۵ درصد ناشی از عدم توانایی در کنترل موتورسیکلت به دلیل سرعت غیرمجاز، ۲۰ درصد به علت عدم توجه به جلو به دلیل استفاده از تلفن همراه و ۱۸ درصد به خاطر تغییر مسیر‌های ناگهانی رخ داده است.
وی همچنین به رنج سنی قربانیان تصادفات فوتی موتورسیکلت سواران اشاره کرد و گفت: بیشترین آمار مربوط به افراد ۲۵ تا ۳۵ سال با ۳۱ درصد، پس از آن ۱۸ تا ۲۵ سال با ۲۴ درصد و ۳۵ تا ۴۵ سال با ۱۶ درصد است، سرهنگ جوانبخت این موضوع را نگران‌کننده دانست و تأکید کرد که بیشتر قربانیان را جوانان تشکیل می‌دهند؛ نسلی که نقش کلیدی در آینده کشور دارند.
وی درباره مکان وقوع تصادفات افزود: بیشترین تصادفات فوتی موتورسیکلت‌سواران در بزرگراه‌ها رخ داده است، به‌طوری که بزرگراه شهید همت با ۱۰ درصد، بزرگراه‌های شهید چمران و امام علی (ع) هر کدام با ۸ درصد در صدر قرار دارند.
پس از آن، خیابان‌های اصلی تهران با ۳۷ درصد و تونل‌های شهر با ۴ درصد قرار دارند.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص زمان وقوع تصادفات فوتی موتورسیکلت سواران تهرانی بیان کرد: معمولا بیشترین زمان وقوع این دسته از تصادفات بین ساعت ۰۰:۰۰ بامداد الی ۰۴:۰۰ صبح با فراوانی ۳۱ درصد و ساعات ۲۰:۰۰ الی ۲۴:۰۰ با فراوانی ۲۷ درصد در جایگاه دوم بوده است.
سرهنگ جوانبخت در پایان خاطرنشان کرد: اکثر این تصادفات به دلیل عدم استفاده از کلاه ایمنی و ضربه شدید به سر موتورسواران رخ داده و با تخطی از سرعت مجاز همراه بوده است.
منبع: پلیس راهور تهران بزرگ